ροή ειδήσεων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Ποδηλατικός Γύρος της Ρόδου

Τραυματίστηκε αθλητής λίγο πριν το τέλος!



Με επιτυχία διεξήχθη ο σημερινός ποδηλατικός Γύρος της Ρόδου. Όλα έγιναν κάτω από ομαλές και ισανικές συνθήκες, εκτός από ένα περιστατικό που σημειώθηκε με τον τραυματισμό ενός ποδηλάτη που ξέφυγε από την πορεία του, λίγο πριν το φινάλε!

Ευτυχώς, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός του αθλητή δεν ήταν τελικά σοβαρός κι έτσι μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών και τα ράμματα που χρειάστηκε να του κάνουν ο ποδηλάτης είναι και πάλι «μια χαρά».




Τον Ποδηλατικό αγώνα οργάνωσε ο Σύλλογος «Ροδήλιος» με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, ενώ αξίζει να υπενθυμιστεί ότι, στο νησί μας θα βρεθούν μεταξύ 26 Φεβρουαρίου & 14 Μαρτίου, 20 εθνικές και επαγγελματικές ομάδες για να συμμετάσχουν στην διεθνή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο (Grand Prix ), και ταυτόχρονα να προετοιμαστούν στις όμορφες διαδρομές του νησιού μας.




Αξιοσημείωτο, πάντως, θεωρείται το γεγονός ότι, θετική ήταν και η συμμετοχή του ΕΚΑΒ, (ένα ασθενοφόρο ακολουθούσε σ΄ όλη τη διαδρομή τους αθλητές), με δύο διασώστες (τους Νίκο Τσιώρα και Κώστα Κουτσόπουλο), καθώς επίσης και τον γιατρό αναισθησιολόγο κ. Σάββα Καραταπάνη.






Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *