ροή ειδήσεων

Καταγγελία για τα κακώς κείμενα στα Κοσκινού



Αναγνώστης: καλησπέρα σας
θα ήθελα να κάνω ένα παράπονο όσο αφορά τα κακώς κείμενα του χωριού Κοσκινου !
Στην περιοχή Κεπουλι στα Κοσκινου βρίσκεται η πηγή του χωριού που κάποτε ΚΟΣΜΟΥΣΕ την περιοχή , ο σύλλογος γυναικών Kοσκινου 3 φορές έφτιαξε-καθάρισε και έβαψε την πηγή εθελοντικά
βεβαία η πηγή παραμελήθηκε με αποτέλεσμα να έχει γίνει ένα κέντρο μικροβίων ,στην πηγή Πήγαιναν κάποτε παιδιά για να θαυμάσουν το χώρο λόγο ότι βρίσκεται μέσα στη φύση ,αυτό εμπνέει πολλούς γονείς κυρίως στις σχέσεις παιδιού- φύσης γιατί τριγύρω υπάρχουν ζώα φάρμας (κότες,κατσίκες κτλ).

Τους τελευταίους μήνες η πηγή βρίσκεται στο μαύρο χάλι, κάθε μέρα πηγαίνουν πιτσιρικάδες μεταξύ 17-18 ετών όπου καπνίζουν διάφορα και γενικά βρομίζουν το τόπο ,τις προάλλες κάποιος από αυτούς αφόδεψε και δε δίστασε πετάξει τα χαρτιά με τα περιττώματα τριγύρω (ο κάφρος ) .,σπάσανε τη βρύση της πηγής με αποτέλεσμα να τρέχει το νερό συνέχεια και να δημιουργείται στάσιμο νερό και προσελκύει σκνίπες , στη γειτονιά έχουμε σκυλιά , οπότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για κρούσμα καλααζάρ ,εκτός αυτού οι γείτονες είναι ενοχλημένοι λόγο ότι κάθε μέρα κυρίως βραδινές ώρες υπάρχει μεγάλη προσέλευση εκεί περά (ίσως γίνεται και εμπόριο ) !
Είναι μια υγειονομική βόμβα που μετράει αντίστροφα ,δε ξέρουμε τι να κάνουμε πλέον και οι αρμόδιοι βαθιά αρμενίζουν , κοιτάζοντας πως θα ανακατέψουν τον φραπέ τους
είναι άσχημο ,είναι πολύ κακό για την υγεία όλων μας.. δεν καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει πιθανότητα μόλυνσης του νερού
γράφω εδώ γιατί είστε η φωνή μας,
ο άνθρωπος που έχει το χωράφι με τα ζώα του αναγκάζεται να κρατάει καραούλι γιατί αυτά τα "παιδιά" του κλείνουν συνέχεια το διακόπτη του νερού με αποτέλεσμα να μην υπάρχει νερό να ποτίσει το χωράφι και τα ζώα του
έχει παραγίνει το κακό
ευχαριστώ για το χρόνο σας 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/3/18 14:09

    Απάντηση από τον Πρόεδρο Μανωλάγκα Νικόλαο όσον αφορά το δημοσίευμα στα Παράπονα Ρόδου στις 15/03/2018 « Καταγγελία για τα κακώς κείμενα στα Κοσκινού»
    1. Δεν πίνω φραπέ γιατί δεν έχω χρόνο για χάσιμο.
    2. Η εστία μολύνσεως μήπως είναι από εκείνους που έχουν όμορη ιδιοκτησία – κοτέτσι - … και να φροντίζουν να μαζεύουν τα περιττώματα από τα σκυλιά τους όταν επισκέπτονται τον χώρο.
    3. Όσον αφορά το κάθε μέρα πηγαίνουν πιτσιρικάδες μεταξύ 17-18 ετών όπου καπνίζουν διάφορα , καλό είναι να κοιτάξουν – οι καταγγέλλοντες – λίγο δίπλα τους.
    4. Όσον αφορά την Ιστορία , ο νυν Κοινοτάρχης – εγώ – είμαι αυτός που τιμήθηκε από τον σύλλογο γυναικών για την προσωπική του εργασία και έκοψα την κορδέλα στην συγκεκριμένη περιοχή – Πηγή -. Την Πηγή εγώ την ανέδειξα.
    Θα περίμενα αντί της κατηγορίες κάποιες πράξεις εθελοντισμού.
    Κάθε χρόνο καθαρίζεται από συνεργείο της Κοινότητας και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. ( Κάθε χρόνο η ίδια και η ίδια ιστορία ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζουμε αν θα γίνει κάτι με την παιδική χαρά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *