ροή ειδήσεων

Νέο επεισόδιο στον Έβρο – Πυροβολισμοί από τους Τούρκους – Συνελήφθη πολίτης από Έλληνες στρατιώτες



- Το επεισόδιο έγινε τη νύχτα στις Καστανιές στον Έβρο - Μεθυσμένοι Τούρκοι προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα - Στρατιώτες της Τουρκίας πυροβόλησαν στον αέρα για να τους αποτρέψουν - Έλληνες αστυνομικοί έχουν συλλάβει έναν Τούρκο πολίτη


Νέο σοβαρό επεισόδιο στις Καστανιές στον Έβρο. Αυτή τη φορά Τούρκοι πολίτες προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα. Οι στρατιώτες από το φυλάκιο της Τουρκίας πυροβόλησαν στον αέρα. Ένας από τους Τούρκους πολίτες έχει συλληφθεί από Έλληνες αστυνομικούς.

Όλα έγιναν τις βραδυνές ώρες στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές του Έβρου. Οι πληροφορίες του Newsit.gr λένε πως τέσσερις Τούρκοι πολίτες σε κατάσταση μέθης προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα.

Οι Τούρκοι στρατιώτες επιχείρησαν να τους αποτρέψουν. Υπήρξαν πυροβολισμοί από την μεριά των Τούρκων στον αέρα για εκφοβισμό.

Φαίνεται ότι οι τρεις από τους τέσσερις Τούρκους πολίτες ακινητοποιήθηκαν, ωστόσο ο τέταρτος φαίνεται ότι κατάφερε να περάσει την συνοριακή γραμμή και να βρεθεί σε ελληνικό έδαφος.

Μόλις πέρασε τα σύνορα συνελήφθη από Έλληνες αστυνομικούς και κρατείται.

Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι οι Τούρκοι πολίτες ήταν κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, λόγω μέθης. Οι τρεις φαίνεται ότι φοβήθηκαν όταν έπεσαν πυροβολισμοί από τους στρατιώτες της Τουρκίας και ακινητοποιήθηκαν. Ο τέταρτος έτρεξε προς την ελληνική πλευρά και κατάφερε να βγει σε ελληνικό έδαφος, πριν καταφέρουν να τον προσεγγίσουν οι Τούρκοι.

Αμέσως, όπως ήταν φυσικό, οι Έλληνες αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον Τούρκο και του πέρασαν χειροπέδες.
Κουρδικής καταγωγής ο άνδρας που πέρασε τα σύνορα

Οι πληροφορίες του Newsit.gr λένε ότι πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος είναι περίπου 40 ετών. Πρόκειται για Τούρκο πολίτη, κουρδικής καταγωγής από τα Άδανα.

Επάνω του έχει ταξιδιωτικά έγγραφα, όχι όμως και βίζα για να περάσει στην Ελλάδα.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι Έλληνες αστυνομικοί είναι αδύνατο να έρθουν σε κάποια συνεννόηση μαζί του καθώς παραμένει στα κατάσταση μέθης.

Ρεπορτάζ: Γ. Παπακωνσταντίνου – Θ. Πάνου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *