ροή ειδήσεων

Τζάμπα η Επιφυλακή…H Τουρκική Φρεγάτα ήρθε είδε και απήλθε στα βόρεια της Μεγίστης



Μας ζάλισαν τα Ελληνικά ΜΜΕ με την Τουρκική «NAVTEX» που θα απέκλειε το Καστελόριζο ανήμερα της 25ης Μαρτίου απο Τουρκική Αρμάδα και μάλιστα με την χρήση πραγματικών πυρών !

Ίσως σαν λαός να έχουμε και την τάση της Υπερβολής αλλά κάποια ΜΜΕ κάνουν Σημαία ότι οι Τούρκοι βγάζουν απο κοιλιά τους και αν τυχόν τα πιστεύαμε μάλλον θα επικρατούσε γενικός Πανικός !

Το κακό είναι οτι όλοι αναδημοσιεύουν την Τουρκική NAYTEX που θα απέκλειε το Καστελόριζο ,ουδείς όμως ασχολήθηκε μετά το πέρας τις Τουρκικής οδηγίας ,με το Αποτέλεσμα και δεν είναι η πρώτη φορά !

Η Αλήθεια λοιπόν είναι οτι πράγματι σήμερα ήρθε στην Περιοχή μια Τούρκικη Φρεγάτα η «TCG Göksu» μόνο και μόνο για να δηλώσει την Παρουσία της !


Στη περιοχή εκτός των Ελληνικών Πολεμικών που είναι Φυλακή Σκοπούντος, ήταν και η Ελληνική Φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» με όλα τα όπλα της …Έτοιμα !


Αν και απο πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα το Γεράκι του ΓΕΑ είχε θέσει σε δίωρη ετοιμότητα τα Μαχητικά μας για όλα τα ενδεχόμενα …

Η Τουρκική Φρεγάτα κινήθηκε Βόρεια της Μεγίστης και εγκατέλειψε την Περιοχή …Βλέπεις άλλοι κάποιοι φρόντισαν και σήκωσαν Περίεργη Σημαία!!

veteranos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *