ροή ειδήσεων

Φίλοι Προοδευτικής: «Τιμή μας που έχουμε φίλους τους οπαδούς του Διαγόρα» (pic)



Οι φίλοι της Προοδευτικής που βρέθηκαν στην Ρόδο για το ματς με τον Ιάλυσο, είδαν την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα να ακυρώνεται, ο κόσμος του Διαγόρα του άπλωσε χέρι βοηθείας και εκείνοι έστειλαν ένα μήνυμα που στην Ελλάδα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.


Η Προοδευτική ηττήθηκε 2-0 από τον Ιάλυσο στην Ρόδο στο ντέρμπι που άνοιξε τη 18η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.



Οι οπαδοί της ομάδας του Κορυδαλλού που βρέθηκαν στο «σμαραγδένιο νησί» υπέστησαν μια απίστευτη ταλαιπωρία λόγω του ότι η πτήση τους ακυρώθηκε από την κακοκαιρία.

Ωστόσο, οι οπαδοί του Διαγόρα Ρόδου, της άλλης ομάδας του νησιού τους βοήθησαν δείχνοντάς τους το φιλόξενο πρόσωπό τους.



Με τη σειρά του, ο σύνδεσμος «Crimson Club», ευχαρίστησε τον κόσμο του Διαγόρα μ' ένα ξεχωριστό μήνυμα, μ' ένα μήνυμα που μας κάνει να ελπίζουμε για ένα ποδόσφαιρο όπως πρέπει να είναι: μια γιορτή.


Το εν λόγω μήνυμά τους:

«Το ποδόσφαιρο ενώνει τους ανθρώπους και αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη του. Η αλληλεπίδραση μεταξύ των οπαδών, η αλληλεγγύη και οι καλές φιλίες που δημιουργούνται έχουν ανεκτίμητη αξία για όλους εμάς. Ευχαριστούμε θερμά τους οπαδούς του Διαγόρα Ρόδου που και σε αυτό το ταξίδι μας στο νησί μας φιλοξένησαν στο σύνδεσμό τους και παράλληλα συνεργάστηκαν μαζί μας βοηθώντας μας στην περιπέτεια που είχαμε μετά την ακύρωση της πτήσης μας. Η φιλοξενία τους είναι υποδειγματική και είναι τιμή μας που έχουμε τέτοιους φίλους οπαδικά.

Επιφυλασσόμαστε να συναντηθούμε όποτε μας δοθεί ευκαιρία ξανά αφού τέτοιες φιλίες και συμπεριφορές προάγουν το πραγματικό ποδόσφαιρο και την φιλοσοφία και των δύο συνδέσμων με ανιδιοτέλεια και αξιοζήλευτο σεβασμό ανάμεσα σε ομάδες και οπαδούς που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα σε ένα παιχνίδι όπως το ποδόσφαιρο που πρέπει σύντομα να αντιληφθούμε πως είναι γιορτή. Θα χαρούμε να ανταμώσουμε ξανά σύντομα σε ένα από τα επόμενα ταξίδια μας εκατέρωθεν. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και αν η Προοδευτική αποτύχει στο βασικό στόχο της να είναι αυτοί που θα τα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τα μπαράζ. Με εκτίμηση και σεβασμό οι "βυσσινί" φίλοι σας από το Crimson Club».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *