ροή ειδήσεων

Το «ευχαριστώ» της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στους φιλάθλους της Ρόδου (vid)



Ο ΠΑΟΚ είχε για ακόμη μια φορά την στήριξη των οπαδών του στο Βενετόκλειο ενώ κάποιοι από αυτούς φρόντισαν να... ξεπροβοδίσουν το πούλμαν της αποστολής με συνθήματα.


Η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την ατμόσφαιρα και την αγάπη που τους έδειξαν για ακόμη μια φορά στο νησί της Ρόδου, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φορά.


Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Αν μπορούσαν να μας κρατήσουν λίγο ακόμη στη Ρόδο θα το έκαναν. Και ουσιαστικά αυτό προσπάθησαν να κάνουν εκφράζοντας την αγάπη τους προς την ομάδα, προς τον ΠΑΟΚ, με τα συνθήματα τους μπροστά στο λεωφορείο της αποστολής το περασμένο Σάββατο και λίγο μετά από το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό.

Ξέρουμε ότι μας αγαπούν παθολογικά, τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους κάθε χρόνο και στη Ρόδο που πάντα μας περιμένουν με αγωνία, αλλά και στο «Παλατάκι». Ναι, έρχονται μέχρι εδώ όποτε μπορούν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά από τη Ρόδο, την Κω, την Τέλενδο κι από όποιο άλλο νησί ξεκίνησαν για να βρεθούμε όλοι μαζί το περασμένο Σάββατο στο Βενετόκλειο. Μαζί σας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά στη Ρόδο, με όλο τον υπόλοιπο κόσμο, αυτό το Σάββατο στο PAOΚ Sports Arena στον αγώνα με τον Κόροιβο και γενική είσοδο με 1€. #pamepaok #paok #paokbc #paokfamily

Αν μπορούσαν να μας κρατήσουν λίγο ακόμη στη Ρόδο θα το έκαναν. Και ουσιαστικά αυτό προσπάθησαν να κάνουν εκφράζοντας την αγάπη τους προς την ομάδα, προς τον ΠΑΟΚ, με τα συνθήματα τους μπροστά στο λεωφορείο της αποστολής το περασμένο Σάββατο και λίγο μετά από το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό. Ξέρουμε ότι μας αγαπούν παθολογικά, τους ευχαριστούμε για την στήριξη τους κάθε χρόνο και στη Ρόδο που πάντα μας περιμένουν με αγωνία, αλλά και στο «Παλατάκι». Ναι, έρχονται μέχρι εδώ όποτε μπορούν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά από τη Ρόδο, την Κω, την Τέλενδο κι από όποιο άλλο νησί ξεκίνησαν για να βρεθούμε όλοι μαζί το περασμένο Σάββατο στο Βενετόκλειο. Μαζί σας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά στη Ρόδο, με όλο τον υπόλοιπο κόσμο, αυτό το Σάββατο στο PAOΚ Sports Arena στον αγώνα με τον Κόροιβο και γενική είσοδο με 1€. #pamepaok #paok #paokbc #paokfamily
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *