ροή ειδήσεων

Ένας παραμυθένιος γάμος από την Κάλυμνο στο ΕΨΙΛΟΝ (video)



Ένας παραμυθένιος, μαγευτικός, μοναδικός, εντυπωσιακός, γάμος για τολμηρούς που πραγματοποιήθηκε πριν 4 μήνες περίπου ,στις 16 Νοεμβρίου 2017, σε ένα διαφορετικό χώρο από τους συνηθισμένους, στα αναρριχητικά πεδία της Καλύμνου, ήταν ένα από τα θέματα με το οποίο ασχολήθηκε η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με τη Ναταλία Γερμανού, στη τηλεόραση του «ΕΨΙΛΟΝ», σήμερα Σάββατο 10 Μαρτίου 2018.

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή, δύο από τους βασικούς συντελεστές αυτού του εντυπωσιακού και πρωτότυπου γάμου, η Παρασκευή Αντωνοπούλου υπεύθυνη του Island Weddings με τις πολλές και όμορφες ιδέες της και ο Μιχάλης Πάου μοναδικός σε φωτογραφήσεις ειδικών αποστολών, που απαθανάτισε τις εντυπωσιακές και μαγευτικές στιγμές του ζευγαριού.

Σε σύνδεση μέσω skype μίλησαν για τον εν λόγω γάμο, αλλά έδωσαν και ιδέες για μελλοντικούς και πρωτότυπους γάμους στο νησί της Καλύμνου.


Δείτε το σχετικό video από την εκπομπή



Ο Μιχάλης Πάου ,η Παρασκευή Κωνσταντοπούλου αλλά και το kalymnos-news.gr, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Γιώργο Μαμουζέλλο ιδιοκτήτη του «MAMOUZELLOS INFORMATION TEHNOLOGIES» στις Ελιές, για τις διευκολύνσεις που παρείχε στη σύνδεση μέσω skype

Δείτε επίσης ένα ολιγόλεπτο video που μας παραχώρησε ο Μιχάλης Πάου, με στιγμιότυπα από το γάμο.


http://kalymnos-news.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *