ροή ειδήσεων

Με ταχύτητα φωτός! Η Μπέτυ Μπαζιάνα από διοικητική υπάλληλος το 2017 έγινε καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο



O tempora , O mores!!! Η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπαζιάνα Περιστέρα το 2017 έγινε απλή διοικητική υπάλληλος του ΕΜΠ. Όμως προ ολίγων ημερών (με το ΦΕΚ (Τεύχος β) 1225/2-4-2018) -για την ακρίβεια τη Μεγάλη Δευτέρα- μετατράπηκε από απλή διοικητική υπάλληλος, σε Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ας θυμηθούμε για ακόμα μια φορά τη φράση της κ.Μπαζιάνα σε πρόσφατη συνέντευξη της στην φιλοκυβερνητική Εφημερίδα των Συντακτών: “Ας κριθώ γι’ αυτό που είμαι και γι’ αυτό που πράττω, όχι για τον σύζυγό μου. Μια τέτοια αντίληψη είναι υποτιμητική για κάθε γυναίκα”.



Το ΦΕΚ λοιπόν αναφέρει:

Ένταξη μονίμου υπαλλήλου, σε θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.).

Η μόνιμη υπάλληλος του Ιδρύματος, Μπαζιάνα Περiστέρα του Αχιλλέα, σε οργανική θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) και σε μόνιμη θέση της Α ́ βαθμίδας, ΠΕ Κατηγορίας, του Τομέα «Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής» της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ. Πολυτεχνείου.

Η ως άνω οργανική θέση ένταξης συνιστάται με μετατροπή της οργανικής θέσης που κατέχει.

(Αριθμ. βεβ. Γ.Δ.Ο.Υ. / Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων: 61/3.1.2018).

Έγινε διοικητική το 2017
Έως τώρα η κ. Μπαζιάνα ήταν Διοικητική υπάλληλος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου μετά από δική της αίτηση. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 496/30-5-2017, η Περιστέρα Μπαζιάνα εντάχθηκε στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ, ως υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο χώρο της Πληροφορικής. Η σύντροφος του πρωθυπουργού, όπως λένε οι πληροφορίες προ μηνών είχε καταθέσει υποψηφιότητα για να εκλεγεί σε θέση διδάσκοντα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει καταθέσει αντίστοιχη αίτηση και σε περιφερειακό πανεπιστήμιο.

Δείτε το ΦΕΚ




Οι σπουδές

Η Περιστέρα Μπαζιάνα σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο και παρέμεινε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, συμμετέχοντας σε ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη εφαρμογής τηλεϊατρικής του ΟΤΕ και ξεκινώντας διδακτορική διατριβή.

Ήρθε όμως σε ρήξη με τον επιβλέποντα καθηγητή της, Δημήτριο Λυμπερόπουλο, τον οποίο κατηγόρησε ότι ιδιοποιήθηκε την πνευματική της εργασία και υπεξαίρεσεαμοιβές της, προσφεύγοντας το 2003 στη Δικαιοσύνη, από την οποία δικαιώθηκε, έχοντας δικηγόρο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, αποζημιώθηκε με το ποσό των 30.000 ευρώ. Αργότερα, ο Λυμπερόπουλος υποστήριξε πως προσέφυγε στο Εφετείο Πατρών κατά της πρωτόδικης απόφασης, το οποίο εν τέλει τον δικαίωσε και υποχρέωσε την Μπαζιάνα να του καταβάλει χρηματική αποζημίωση ύψους 8.000 ευρώ για τη συκοφαντική δυσφήμιση που εκείνος υπέστη.

Από το 2002 συνεργάζεται επιστημονικά με το Ε.Μ.Π.

Την περίοδο 2000–2002 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2015-2016 & 2016-2017 έχει διατελέσει έκτακτο διδακτικό προσωπικό στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Από το 2016-2017 διδάσκει ως έκτακτο διδακτικό προσωπικό στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (στο τμήμα της Λαμίας), ενώ από το 2017 διδάσκει ως έκτακτο διδακτικό προσωπικό στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Επίσης, από το 2017 διατελεί επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών του Πεκίνου, Κίνα (Beijing University of Posts and Telecommunications).

Η Μπέττυ (Περιστέρα) Μπαζιάνα έλαβε το Διδακτορικό Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών (ΗΜ&ΜΥ) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.) το 2008.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/4/18 10:12

    Όλες ε γυναίκες των Πρωθυπουργών πρέπει να διαφέρουν από τον υπόλοιπο λαό ως ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΕΣ , τώρα η κυρία αυτή όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη έχει και τα ιδεολογικά χαρίσματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με την φράση ,ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , είναι κάτι άλλο αυτό και όπως λέει ο λαός ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/18 16:18

      ''ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ''

      Διαγραφή
  2. Και μετά απορούν οι τάχαμου κυβερνώντες γιατί φεύγουν στο εξωτερικό η αφρόκρεμα των επιστημόνων. Είναι πολύ απλό πρωθυπουργέ, με τέτοια "αξιοκρατία", οι "φελλοί" πάντα επιπλέουν! Να βάλεις και άλλους σερβιτόρους σε ανώτερες κρατικές θέσεις. Καλά σου τα σέρνανε οι Γερμανικές εφημερίδες Τσίπρα! Πάντα ουραγοί σε όλα οι ιθαγενείς του Ελλαδιστάν και πάντα έτσι θα μας αντιμετωπίζουν! Μόνο με το μέσον και τον "γνωστό" βρίσκει κανείς δουλειά! Αυτούς τους πολιτικούς βάλαμε στην κυβέρνηση.

    Αντισθένης. Η πολιτεία είναι έτσι που είναι, διότι ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είναι έτσι που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/4/18 17:34

    Παραθέτω απόσπασμα της ομιλίας του Γερμανού αντικαγκελάριου το 2015!

    Ο ίδιος ο Γερμανός αντικαγκελαριος, Sigmar Gabriel, παραδέχθηκε ότι «Για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα δεν φταίει ούτε ο λαός της ούτε η σημερινή κυβέρνηση.
    Το λάθος που κάναμε και δεν υπολογίσαμε σωστά, είναι ότι δεν λάβαμε υπόψη μας ότι στη χώρα υπάρχει μια διεφθαρμένη οικονομική ολιγαρχία, που την λυμαίνεται χρόνια τώρα, ακόμα και με την κρίση. Τα προγράμματα στην Ελλάδα απέτυχαν, γιατί τα δυο διεφθαρμένα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα» .
    Ομιλία βόμβα από τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Sigmar Gabriel, μέσα στη γερμανική Βουλή. Επί της ουσίας, ο αντικαγκελάριος παραδέχθηκε ότι ουδεμία ευθύνη φέρει ο ελληνικός λαός και ότι η ίδια η Γερμανία συνεργάστηκε τόσα χρόνια με μια δειφθαρμένη πολιτική και οικονομική ελίτ, υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας.

    Φυσικά δεν λέει λέξη τώρα που και το παρόν κόμμα αντέγραψε κατά γράμμα τις πολιτικές των άλλων δύο διεφθαρμένων κομμάτων προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία και να βολέψει ημέτερους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *