ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έκλεβε ποτά από το μαγαζί



Του άρεσε αλκοόλ του νεαρού αλλοδαπού, αλλά η κατανάλωση που έκανε ξεπερνούσε κατά πολύ τις οικονομικές του δυνατότητες. Έτσι, είχε καταφύγει στη λύση των... κλοπών και έκλεβε συστηματικά τα μπουκάλια που του χρειάζονταν από το ίδιο κατάστημα στη Ρόδο!

Μόνο την τελευταία εβδομάδα, οι μυστηριώδεις απώλειες αλκοολούχων ποτών από τα ράφια του συγκεκριμένου καταστήματος τροφίμων έφτασαν τις 22 φιάλες! Έτσι, ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα, για να πιάσει στα πράσα αυτόν που του προκαλούσε μεγάλη οικονομική ζημιά. Και τα κατάφερε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν είδε τον 21χρονο Ουκρανό να προσπαθεί να φύγει έχοντας κρυμμένες τέσσερις φιάλες!


Αμέσως τον σταμάτησε και κάλεσε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν το νεαρό που ομολόγησε και τις προηγούμενες κλοπές αλκοολούχων ποτών. Σε βάρος του Ουκρανού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν “χτυπούσε” και σε άλλα μαγαζιά.

dikaiologitika.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *