ροή ειδήσεων

Υποβιβασμός κι ευρωπαϊκός αποκλεισμός για ΠΑΟΚ εάν δεν παίξει στον τελικό



Με υποβιβασμό και αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο χρόνια θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που δεν κατέβει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Σαββίδης έκανε ανάρτηση στο Instagram που δημιουργεί ερωτηματικά αναφορικά με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ.


"Μέσα στις επόμενες μέρες, μετά από συζητήσεις με την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ορισμένους ειδικούς θα εκφράσουμε την επίσημη θέση μας αναφορικά με την συμμετοχή μας στον τελικό Κυπέλλου και την κατάσταση γενικότερα. Να έχετε μία καλή εβδομάδα", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης με τη μορφή story στο Instagram του γιου του Ιβάν Σαββίδη και μέλους του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ποια είναι η ποινή που προβλέπεται για την ομάδα (εν προκειμένω τον ΠΑΟΚ) που δεν θα συμμετάσχει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ποινή περιγράφεται ξεκάθαρα στο άρθρο 43 του ΚΑΠ. Υποβιβασμός, απαγόρευση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για δύο χρόνια και πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *