ροή ειδήσεων

Σε τοπικό επιχειρηματία το ιστορικό συγκρότημα Έλαφος και Ελαφίνα στη Ρόδο



Στην «Εταιρεία Ανάπτυξης Ορεινής Ρόδου Μ.Ι.Κ.Ε.», του τοπικού επιχειρηματία κ.Ανδρέα Μιχαηλίδη παραχωρήθηκε το ιστορικό τουριστικό συγκρότημα, που περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία «ΕΛΑΦΟΣ», «ΕΛΑΦΙΝΑ» και το εστιατόριο «ΕΛΑΦΑΚΙ» στη Ρόδο.

Η εταιρεία, που διαχειρίζονταν ήδη το συγκρότημα, ήταν η μόνη που εμφανίστηκε στη δημοπρασία που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΡΜ Α.Ε. κ. Γιώργος Κακούλης, αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία παραχώρησης του συγκροτήματος που περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία “ΕΛΑΦΟΣ” & “ΕΛΑΦΙΝΑ” και το εστιατόριο “ΕΛΑΦΑΚΙ”. Υπήρξε μόνον μία συμμετοχή, από την συγκεκριμένη εταιρεία του κ. Μιχαηλίδη, η οποία είναι ντόπιων συμφερόντων. Αυτό το τονίζω, για να σταματήσει επιτέλους αυτή η παραφιλολογία, ότι ο Δήμος Ρόδου ‘ξεπουλάει’ τα δημοτικά κτήρια σε ‘ξένους’. Για την δημοτική αρχή, αυτή η εξέλιξη θεωρείται πολύ θετική, καθώς λήγει επιτέλους η εκκρεμότητα με την κατάσταση που επικρατούσε στο ισχύον καθεστώς για το συγκεκριμένο συγκρότημα και την αξιοποίησή του, καθώς ολοκληρώθηκαν πλέον οι διαδικασίες αυτές με νόμιμο τρόπο και παραχωρείται στον ιδιώτη (και επισήμως)».



TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *