ροή ειδήσεων

Ο Τσαβούσογλου απειλεί ευθέως με πόλεμο την Ελλάδα



«Η πτήση μεταξύ των δύο ακτών του Αιγαίου κρατάει μόνο μερικά λεπτά»


Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών κατηγορεί την Ελλάδα για προβοκάτσιες και την καλεί να συμπεριφερθεί ειρηνικά


Την επιθετική ρητορική της Άγκυρας επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, εξαπολύοντας νέες απειλές πολέμου κατά της χώρας μας.


Σε συνέντευξη του στο πρακτορείο ειδήσεων DHA o υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε πως «η προσπάθεια της ελληνικής πλευράς για να δημιουργήσει τετελεσμένα, δεν θα αλλάξει ούτε τις θέσεις της Τουρκίας, ούτε θα αλλάξει την ύπαρξη των θεμάτων του Αιγαίου».


Επί της ουσίας, ο Τούρκος υπουργός αγνοεί το διεθνές Δίκαιο, τις συνθήκες και τις συμφωνίες.

Ο Τούρκος υπουργός, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» καλεί την Ελλάδα να συμπεριφερθεί με ειρηνικό τρόπο και τονίζει πως: «περιμένουμε να αποφευχθούν οι προβοκάτσιες. Εμείς ελπίζουμε από την Ελλάδα να συμπεριφερθεί στο πλαίσιο της καλής γειτονίας».

Ο δημοσιογράφος Σεφά Καράχασαν ανέφερε πως «υπάρχει δήλωση Έλληνα πολιτικού ότι σε μια ώρα πάνε στην Άγκυρα», ο Τσαβούσογλου τόνισε πως «δεν γνωρίζω το σχόλιο στο οποίο αναφέρεστε ωστόσο πραγματικά η πτήση μεταξύ των δύο ακτών του Αιγαίου κρατάει μόνο μερικά λεπτά».

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στέλνει και μήνυμα της επιθυμίας της Τουρκίας να πέσουν οι τόνοι στο Αιγαίο: «Εμείς θέλουμε να κυριαρχήσει η ειρήνη και η συνεργασία στο Αιγαίο. Επομένως πρέπει να δούμε πως θα λύσουμε τα προβλήματά μας με μόνιμο και δίκαιο τρόπο και όχι με σχόλια χωρίς νόημα και αβάσιμα».


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *