ροή ειδήσεων

Στο σκαμνί γυμνασιάρχης για χούφτωμα μαθήτριας στη Ρόδο



Ο εκπαιδευτικός δικάζεται στη Ρόδο έπειτα από καταγγελία ανήλικης ότι της έπιασε το στήθος

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για προσβολή της αιδούς ανηλίκων θα βρεθεί σήμερα ένας 57χρονος γυμνασιάρχης, ο οποίος φέρεται ότι έκανε άσεμνες χειρονομίες στους μαθητές του, ενώ -σύμφωνα με την καταγγελία μίας μαθήτριάς του- της είχε πιάσει το στήθος και την αποκαλούσε «μωρό μου»!

Ο... ζωηρός γυμνασιάρχης, που ήταν παράλληλα και μαθηματικός σε σχολείο της ανατολικής Ρόδου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», είχε κατηγορηθεί αρχικά για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς μίας μαθήτριάς του, από το τέλος του 2012 άρχισε να την αποκαλεί «μωρό μου», ενώ τής έκανε αισχρά κομπλιμέντα για τα εσώρουχά της! Ομως η σταγόνα που, κατά τα λεγόμενα της μαθήτριας, έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και την οδήγησε να καταγγείλει τον καθηγητή της ήταν ότι τη φίλησε στο ντεκολτέ της και ότι την τραβούσε πάνω του, πιάνοντας από πίσω το στήθος της!

Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, αστυνομικοί πήγαν στις 24 Σεπτεμβρίου 2013 στο γραφείο του μαθηματικού και κατάσχεσαν μια κεντρική μονάδα υπολογιστή, δύο προφυλακτικά και τρεις συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (usb). Παράλληλα, διατάχθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του 57χρονου.

Λέει ψέματα

Ωστόσο, τόσο οι υπάλληλοι που διεξήγαγαν την έρευνα όσο και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου που μελέτησε τη δικογραφία δεν πείστηκαν ότι ο 57χρονος τέλεσε τη συγκεκριμένη πράξη. Επιπλέον, στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του γυμνασιάρχη δεν βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία, ενώ ούτε η ψυχολόγος στην πραγματογνωμοσύνη της ανέφερε κάτι επιβαρυντικό.

Αντιθέτως, ανέφερε ότι ο 57χρονος επιδεικνύει απλώς ανάρμοστη, λεκτική συμπεριφορά και ότι η μαθήτρια που έκανε την καταγγελία έλεγε ψέματα.

Παρ' όλα αυτά, ο εκπαιδευτικός θα καθίσει σήμερα στο σκαμνί και θα προσπαθήσει να «ξεπλύνει» τη ρετσινιά της ανάρμοστης συμπεριφοράς, για κάποιες εκφράσεις και χειρονομίες που φέρεται ότι έκανε στους μαθητές του.
Παράλληλα, κατηγορείται ότι έκανε χρήση εικόνων με σεξουαλικό περιεχόμενο μέσω ίντερνετ σε κοινή θέα και χωρίς την πρέπουσα προσοχή για το περιεχόμενό τους.

espressonews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *