ροή ειδήσεων

Χωρίς κινητά στον Ελληνικό Στρατό για μία εβδομάδα



Μόνο με υπηρεσιακά μέσα πραγματοποιούνται οι επικοινωνίες στον Στρατό Ξηράς αυτή την εβδομάδα, καθώς ύστερα από σχετική εντολή της στρατιωτικής ηγεσίας τα στελέχη του Σώματος έχουν απενεργοποιήσει τα κινητά τηλέφωνά τους

Μοναδική εξαίρεση τα θέματα που αφορούν περιστατικά ασφαλείας και άμεσης επιχειρησιακής ετοιμότητας και μόνο εφόσον δεν είναι εφικτή η ενημέρωση της ιεραρχίας με τα υπηρεσιακά μέσα, επισημαίνεται στη σχετική οδηγία.

Η δράση αυτή, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στον Στρατό, φαίνεται πως προσπαθεί να εξοικειώσει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με τα υπηρεσιακά μέσα, τα μόνα ασφαλή απέναντι σε εχθρική προσπάθεια για υποκλοπές. Παράλληλα πρόσφατο είναι το περιστατικό με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, τα κινητά των οποίων έγιναν «φύλλο και φτερό» ώστε να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες που θέλει να τους φορτώσει το τούρκικο κράτος.

Η δράση σύμφωνα με το armyvoice.gr θα επαναλαμβάνεται κάθε τρίμηνο, ενώ θα απαιτεί την καθολική συμμετοχή του προσωπικού, πιθανώς δηλαδή και των κληρωτών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *