ροή ειδήσεων

Αυτό είναι το top 5 του Thomas Cook για το 2018 !!! Ποιές χώρες πρωταγωνιστούν



Εκτόξευση Τουρκίας και Αιγύπτου βλέπει ο Thomas Cook για το καλοκαίρι του 2018 – Στη 2η θέση η Ελλάδα


Η Τουρκία και η Αίγυπτος παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση των καλοκαιρινών κρατήσεων, καθώς οι Βρετανοί παραθεριστές επιστρέφουν στις χώρες αυτές, που παλαιότερα είχαν πληγεί από τρομοκρατία, σύμφωνα με σχετική μελέτη, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Thomas Cook.

Πιο αναλυτικά, κατά 84% περισσότερες είναι οι κρατήσεις πακέτων διακοπών στην Τουρκία, λόγω κυρίως των χαμηλών τιμών και των ποιοτικών all – inclusive ξενοδοχείων, ενώ οι κρατήσεις για Αίγυπτο αυξήθηκαν κατά 89%.


Η αυξητική τάση της Τουρκίας οφείλεται κυρίως σε οικογένειες που αποτελούν το 61% των κρατήσεων πακέτων διακοπών. Παρομοίως, η Αίγυπτος είναι εξίσου δημοφιλής στις οικογένειες, οι οποίες καταλαμβάνουν περισσότερες από τις μισές κρατήσεις (51%).

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ισπανία, συμπεριλαμβανομένης της ηπειρωτικής χώρας, των Βαλεαρίδων και των Κανάριων Νησιών, είναι ο κορυφαίος καλοκαιρινός προορισμός του Thomas Cook.

Ωστόσο, η Τουρκία, που βρίσκεται στην 3η θέση μετά την Ελλάδα, ξεπερνάει σε πωλήσεις την ηπειρωτική Ισπανία και τα Κανάρια Νησιά μαζί.

Σύμφωνα με την μελέτη του Thomas Cook για τις διακοπές του 2018, φαίνεται ότι μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν οι οικογένειες και στην Τυνησία, όπου αντιπροσωπεύουν το 44% των κρατήσεων μέχρι σήμερα.

Η Thomas Cook Airlines αύξησε το πρόγραμμά της από 3 σε 11 πτήσεις την εβδομάδα προς αυτόν τον προορισμό για να καλύψει τη ζήτηση μετά την άρση των περιορισμών του Ηνωμένου Βασιλείου για ταξίδια στη βορειοαφρικανική χώρα τον Φεβρουάριο.
Η Τουρκία


«Μέχρι στιγμής για αυτό το καλοκαίρι η Τουρκία είναι ο προορισμός που ξεχωρίζει για τους Βρετανούς παραθεριστές και παρατηρούμε σημαντική αύξηση στις κρατήσεις σε σχέση με πέρυσι. Με μόλις μια εβδομάδα να υπολείπεται για την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, η Αίγυπτος και η Τυνησία έχουν επίσης καλές πωλήσεις, με τις καλές τιμές και την καλή ποιότητα να οδηγούν σε επιστροφή των αγαπημένων αυτών προορισμών», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Thomas Cook, Chris Mottershead

«Η μελέτη του Thomas Cook για τις διακοπές του 2018 δεν αποκαλύπτει μόνο πού κατευθύνονται οι Βρετανοί αυτό το καλοκαίρι, αλλά δείχνει επίσης την επιστροφή σε πακέτα all – inclusive, σε περιόδους αβεβαιότητας λόγω ταραγμένης συναλλαγματικής ισοτιμίας», συμπλήρωσε.
Η Ελλάδα

Οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 5% φέτος και αντιπροσωπεύουν πλέον το 64% του συνόλου των κρατήσεων για το καλοκαίρι του 2018.

Οι Η.Π.Α είναι ο 4ος πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών γι’ αυτό το καλοκαίρι και αφορά κυρίως μόνο αεροπορικές κρατήσεις. Οι προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια για το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες αυξήθηκαν κατά 54% και 8% αντίστοιχα σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Οι πέντε κορυφαίοι προορισμοί για το καλοκαίρι του 2018:
  1. Ισπανία (ηπειρωτική Ισπανία, Βαλεαρίδες και Κανάριοι Νήσοι)
  2. Ελλάδα
  3. Τουρκία
  4. ΗΠΑ
  5. Καραϊβική

ΜΕΣΩ WWW.MONEY-TOURISM.GR


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *