ροή ειδήσεων

Συνελήφθη μέλος του «Ρουβίκωνα» για την επίθεση σε συμβολαιογραφείο



ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 19ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ


Συνελήφθη το μέλος του Ρουβίκωνα που το πρωί τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης της αναρχικής ομάδας σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια.


Πρόκειται για τον Σ.Κ., 19 ετών, ο οποίος έχει συλληφθεί και άλλες φορές.


Ο νεαρός ταυτοποιήθηκε από το βίντεο, που ανέβασε η αναρχική ομάδα σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και είναι το άτομο που κρατούσε το σφυρί και προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο συμβολαιογραφείο.


«Πρωτοστατώ για την προστασία της λαϊκής κατοικίας»
H συμβολαιογράφος Θηρεσίας Δάλλα-Πολυζώη, σε γραπτή ανακοίνωσή της, κατήγγειλε την επίθεση.

Όπως τόνισε η ίδια, πρωτοστατεί για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και πως δεν υπάρχει περίπτωση πρώτη λαϊκή κατοικία να έχει εκπλειστηριαστεί από την ίδια.

Ολόκληρη η ανακοίνωση
«Καταγγέλλω την προβοκατόρικη σε βάρος μου επίθεση, από κουκουλοφόρους, που έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή 18/5/2018 και ώρα 10.00 το πρωί στο γραφείο μου. Η συγκεκριμένη επίθεση υπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες, αφού δεν υπάρχει περίπτωση πρώτης λαϊκής κατοικίας, που να έχει εκπλειστηριαστεί από εμένα. Επιδιώκει να ενοχοποιήσει με προβοκατόρικο τρόπο τη διαμαρτυρία εναντίον των πλειστηριασμών.

Αντίθετα, στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, ως συμβολαιογράφος, φροντίζω πάντα και με κάθε πρόσφορο τρόπο, να εξασφαλίζω ότι δεν θα εκπλειστηριαστεί από εμένα κανένα σπίτι φτωχών και αδύναμων ανθρώπων. Μάλιστα, λόγω της πολιτικής μου αυτής θέσης έχω στερηθεί συνειδητά αντικείμενο εργασίας.

Είναι γνωστό, επίσης, ότι έχω αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στο χώρο των συμβολαιογράφων, αλλά και με τη συνολικότερη δράση μου, πρωτοστατώ στον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, σε αντιπαράθεση με την πολιτική της κυβέρνησης και με τη στάση που κρατάει η πλειοψηφία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.

Απαντώ σε αυτούς που επιτέθηκαν στο γραφείο μου με κουκούλες και βαριοπούλες και δηλώνω ότι δεν τρομοκρατούμαι και θα συνεχίσω τη δράση για την προστασία των λαϊκών δικαιωμάτων».


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *