ροή ειδήσεων

Μαριάς: «Ο Τσίπρας θα «σκοτωθεί» με δανειστές και θα πάει σε εκλογές τον…»



Η σκλαβιά των μνημονίων θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Εν Αθήναις» ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς. Τόνισε ότι ο Τσίπρας «δεν είχε πάρει μυρωδιά τι είναι μνημόνιο και πού πήγαινε η χώρα».

Χαρακτήρισε «παραμύθι» την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο τον Αύγουστο, λέγοντας ότι η χώρα θα είναι σε εποπτεία. Εξέφρασε την άποψη ότι οι εκλογές θα γίνουν το Μάιο του 2019 σε «πολεμικό σκηνικό» Τσίπρα-δανειστών: «Θα έχει σκοτωθεί με τους δανειστές και θα πουλήσει επανάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε δε φόβους για ελληνοποιήσεις εν όψει εκλογών, ενώ υποστήριξε ότι τα κριτήρια για τις ελληνοποιήσεις έχουν χαλαρώσει.

Ανέφερε ότι στις ΜΚΟ για το προσφυγικό υπάρχουν αδιαφανείς διαδικασίες για το πώς διαχειρίζονται τα χρήματα καθώς κανείς δεν τους ελέγχει και μετέφερε την ανησυχία των Βρυξελλών για την αύξηση των προσφυγικών ροών.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/5/18 01:40

    ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ -ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,-ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟΙ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ Η ΘΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.-''ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ''ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΔΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.-ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΙΡΝΟΤΑΣ ΑΠΟ 0,5 ΜΕΧΡΙ 2 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ Ο ΚΑΘΕΙΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *