ροή ειδήσεων

Ε.Σνόουντεν: «Η διευθύντρια της CIA συμμετείχε σε βιασμό κρατουμένου και κακοποίηση εγκύου γυναίκας»


Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα της νέας διευθύντριας της CIA προχώρησε ο Ε.Σνόουντεν ο Αμερικανός πρώην πράκτορας της NSA που έχει καταφύγει στην Ρωσία, ο οποίος είπε πως η Τζίνα Χάσπελ συμμετείχε σε πρόγραμμα βασανισμού ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ήταν και μία έγκυος γυναίκα, η οποία ξυλοκοπήθηκε στο στομάχι, ένας άντρας που βιάστηκε πρωκτικά με τα ίδια τα γεύματα που δεν δεχόταν να φάει και ένας ακόμα άντρας τον πάγωσαν μέχρι θανάτου ενώ ήταν αλυσοδεμένος...

Η αμερικανική Γερουσία επικύρωσε την Πέμπτη τον διορισμό της Τζίνας Χάσπελ στην ηγεσία της CIA, παρά τον αμφιλεγόμενο ρόλο της στα προγράμματα ανακρίσεων μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η Χάσπελ, ηλικίας 61 ετών, με καριέρα 33 ετών στην CIA, ήταν η υποψήφια που είχε προτείνει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και την υποψηφιότητά της στήριξαν έξι στελέχη των αντιπολιτευόμενων Δημοκρατικών. Δύο Ρεπουμπλικάνοι την καταψήφισαν.

Μάλιστα, ο Ντόναλντ Τραμπ τουίταρε για να συγχαρεί τη νέα διευθύντρια

Από την άλλη πλευρά, ο Έντουαρντ Σνόουντεν προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη νέα διευθύντρια της CIA και τη συμμετοχή της σε βασανιστήρια.

Μάλιστα, όπως γράφει σε tweet, η ίδια η Χάσπελ συνέταξε την εντολή με την οποία καταστράφηκαν οι 92 κασέτες, αποδεικτικά στοιχεία του προγράμματος βασανισμού της CIA.


Να σημειώσουμε πως εκτενές άρθρο για τα πεπραγμένα της Χάσπελ έχει δημοσιεύσει και ο έγκυρος The Intercept

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *