ροή ειδήσεων

Eurowings: Αυτά είναι τα 16 δρομολόγια που εγκαινιάζει στην Ελλάδα (ανάμεσά τους και η Κως)


Η εταιρεία του ομίλου Lufthansa αυξάνει επίσης τη συχνότητα σε 6 υφιστάμενα δρομολόγια. Οι προβλέψεις της Eurowings για την ελληνική αγοράΕπεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο της παρουσιάζοντας 16 νέα δρομολόγια από και προς την Ελλάδα. Η Κέρκυρα, το Ηράκλειο και η Κως θα εξυπηρετούνται με 4 νέα δρομολόγια.

Παράλληλα η Eurowings αυτό το καλοκαίρι αυξάνει την συχνότητα σε 6 υπάρχουσες πτήσεις στην Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα, η παρουσία της εταιρείας στην χώρα μας θα ενισχυθεί κατά 40%, και σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να μεταφέρει περισσότερους από 1,4 εκατ. επιβάτες και πάνω από 300.000 επιπλέον τουρίστες στην Ελλάδα.


Τα νέα δρομολόγιαΣυγκεκριμένα η Κέρκυρα συνδέεται με Ανόβερο, Λιντζ, Νυρεμβέργη, Σάλτσμπουργκ και Βιέννη. Το Ηράκλειο με Γκραντζ, Νυρεμβέργη, Σάλτσμπουργκ και Βιέννη. Η Κως με Βερολίνο, Ανόβερο, Σάλτσμπουργκ και Βιέννη. Η Ρόδος με Ανόβερο, Σάλτσμπουργκ και Βιέννη και τέλος η Ζάκυνθος με Στουτγάρδη.

Σύμφωνα με τον ανώτατο περιφερειακό Διευθυντή της Eurowings, Markus Leopold ηαναμενομενη αύξηση της τουριστικής κίνησης από την ενίσχυση του δικτύου της θα εξασφαλίσει πάνω από 1.000 νέες θέσεις εργασίας στη χώρα.

vimatisko

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *