ροή ειδήσεων

Ρόδος: Δεν ήταν τυχερό το κλεμμένο δελτίο lotto



Ο 34χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών
Έκανε το λάθος να κρατήσει στο σπίτι του το δελτίο lotto που είχε βρει μέσα στη μια από τις δυο γυναικείες τσάντες που είχε αρπάξει στη Ρόδο, ο νεαρός Έλληνας δράστης. Όταν το βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που είχαν για την ενοχή του.

Οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τον 34χρονο από πλάνα τα οποία είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, όταν άρπαξε τις δύο τσάντες από γυναίκες οι οποίες περπατούσαν ανυποψίαστες. Στην πρώτη, που άρπαξε στις 10 Μαρτίου, βρήκε μέσα το ποσό των 500 ευρώ. Στη δεύτερη, που έκλεψε στις 24 Μαρτίου, υπήρχε το επίμαχο δελτίο που αποτέλεσε αποδεικτικό στοιχείο.

Ο 34χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Πάντως, οι κινήσεις του έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που ερευνούν για να εξιχνιάσουν πλήρως την δράση του.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *