ροή ειδήσεων

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Αυτός είναι ο αρχιλοχίας που βρέθηκε νεκρός στην Κω (pic)



Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του ξαφνικού θανάτου αρχιλοχία που υπηρετούσε στην Κω, τον οποίο βρήκε αιμόφυρτο ο σπιτονοικοκύρης του μέσα στην κατοικία του τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/05/2018).


Ο 40χρονος υπαξιωματικός Δημήτρης Τερζίδης άρχισε ξαφνικά να καλεί σε βοήθεια ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, αναφέρει η εφημερίδα Espresso. Ωστόσο, σύμφωνα με ένα άλλο σενάριο, τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού και του ανέφερε ότι ένιωθε έντονη αδιαθεσία.


Εκείνος πήγε αμέσως να δει τι συμβαίνει και, μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος που νοίκιαζε ο αρχιλοχίας, τον αντίκρισε σωριασμένο στο δάπεδο με αίματα στο στόμα και τη μύτη.

Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και στο σπίτι έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 40χρονο στρατιωτικό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κω, όπου έφτασε ακριβώς στις 02:35 τα ξημερώματα.

Οι γιατροί κατέλαβαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε μισή ώρα αργότερα, συγκεκριμένα στις 03:07.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα τα τεθωρακισμένα, θρηνούν για την ξαφνική απώλεια του 40χρονου υπαξιωματικού, ο οποίος ήταν άγαμος και υπηρετούσε στην 80η Επιλαρχία Αρμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ»).

Τόσο η οικογένεια του στρατιωτικού, όσο και το Γενικό Επιτελείο Στρατού περιμένουν με αγωνία το πόρισμα του ιατροδικαστή της Ρόδου που θα κάνει τη νεκροτομή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να αυτοπυροβολήθηκε.

Πηγή φωτογραφίας: Espresso





newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *