ροή ειδήσεων

Μασέρ στη Ρόδο κατηγορείται για ασέλγεια - Τι υποστηρίζει η 19χρονη



Πιο μακριά από όσο έπρεπε ήταν τα χέρια ενός μασέρ στη Ρόδο, ο οποίος δεν αρκέστηκε στις θεραπευτικές μαλάξεις που έκανε σε μία 19χρονη αλλά φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της.


Η 19χρονη, που είχε πιάσει δουλειά στο μαγαζί του 49χρονου μασέρ, δέχτηκε να της μάθει ένα θαλάσσιο σπορ και μετά να της κάνει χαλαρωτικό μασάζ.


Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, η 19χρονη υποστήριξε στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, όπου του έκανε μήνυση, ότι της κάλυψε το πρόσωπο με μία πετσέτα, της έβγαλε το μαγιό και ασέλγησε σε βάρος της.


Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται χαρακτηρίζοντας τα "ψευδή και σκηνοθετημένα, για λόγους που δεν γνωρίζει" και πρόσθεσε ότι παρουσιάστηκε μόνος του στις Αρχές ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε από συγγενή της κοπέλας και επικαλείται συγκεκριμένους μάρτυρες που ήταν μαζί του τις ώρες που περιέγραψε η φερόμενη ως θύμα.


Η 19χρονη ζήτησε την απόσυρση της δικογραφίας με κατηγορούμενο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τον 49χρονο, αλλά ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών απέρριψε την αίτηση και παρέπεμψε τον μασέρ σε ρητή δικάσιμο ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου στις 26 Φεβρουαρίου 2019.

enikos.gr
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *