ροή ειδήσεων

Καλοκαίρι 2018: 5 ιδανικά ελληνικά νησιά για camping


Σαμοθράκη

Μπήκε ο Ιούνιος και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς πλέον, είναι οι διακοπές… Που θα πας, τι θα δεις, που θα μείνεις… Εμείς εδώ στο MAXMAG σου έχουμε πάντα την λύση. Αν είσαι από αυτούς που προτιμούν πιο ανέμελες διακοπές (ή από αυτούς που θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό για φέτος) τότε συνέχισε να διαβάζεις. Σε αυτό το άρθρο βρεις τα 5 πιο ιδανικά ελληνικά νησιά για κάμπινγκ γι αυτό το καλοκαίρι, καθώς και όλους τους λόγους που πρέπει να τα επισκεφτείς.Έτοιμος;!
Σαμοθράκη

Μιλάμε για νησάρα! Τα τελευταία 5 χρόνια έχει αρχίσει να αξιοποιείται τουριστικά και όχι αδίκως. Αλλιώς καλείται και “νησί του φεγγαριού”, ένας ιδανικός χαρακτηρισμός για έναν τόσο ρομαντικό προορισμό. Φυσικά όμως δεν χρειάζεσαι ταίρι για να το επισκεφτείς καθώς και με καλούς φίλους η εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη. Πρώτος λόγος να την επισκεφτείς, η φύση της. 2-3 μέρες δεν αρκετές για να την εξερευνήσεις, πάρε λίγες μέρες παραπάνω άδεια. Με τα δάση της, τους καταρράκτες και φυσικά τις παραλίες. Που θα κατασκηνώσεις; Camping στους Βαράδες στα Θερμά Λουτρά του νησιού. Μέσα σε μια καταπράσινη οπτασία κοντά στην θάλασσα θα βρεις το οργανωμένο δημοτικό camping των Βαράδων, ένα μέρος με τα όλα του. Άκρως κομβικό σημείο για να ανακαλύψεις την φύση και τις παραλίες του νησιού καθώς και να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας κάτω από την σκιά των δέντρων του camping με όλα τα comfort.

Τηλ. camping: 25510-98291

Διεύθυνση: Θερμά Λουτρά, Σαμοθράκη




Αντίπαρος

Δεν θα μπορούσε να λείπει. Νησί που φημίζεται για τα camping του, ένα νησί για τους νέους (και όχι μόνο). Λιτή με αυτό το χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο χρώμα, η Αντίπαρος αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών τα τελευταία χρόνια. Χαλαρές διακοπές, βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια, γραφικά κυκλαδίτικα κτίσματα και αυτό το απέραντο μπλε του Αιγαίου, είναι λίγοι από τους λόγους που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς το νησί τουλάχιστον μια φορά στην ζωή σου. Όσο για το που θα μείνεις, η απάντηση είναι μία. Camping Antiparos, είναι ένα από τα πιο γνωστά και καλά camping του νησιού. Τοποθετημένο σε μια άκρως βολική και γοητευτική τοποθεσία, μόλις λίγα λεπτά από το λιμάνι του νησιού, είναι ένα συνδυασμός οργανωμένου και ελεύθερου camping. Κοντά στην θάλασσα αλλά και κοντά στην χώρα για να έχεις πρόσβαση σε ό,τι χρειαστείς. Ιδανικό για παρέες. Και αν γυρίσεις όλο το νησί και δεν σου φτάνει η περιπέτεια, πετάγεσαι και μέχρι την Πάρο!

Τηλ. camping: 22840-61221

Διεύθυνση: Θεολόγος, Αντίπαρος




Σίφνος

Ένα νησί που λατρεύουμε και φροντίζουμε να το δείχνουμε! Επίσης αγαπάμε Κυκλάδες κάτι που επίσης φαίνεται, γι αυτό κι εμείς δεν θα σου προτείνουμε τα κλασσικά Μύκονο, Νάξο και λοιπά τέτοια, αλλά Σίφνο. Γιατί επιμένουμε; Για αρκετούς λόγους… Ένα νησί για λίγο πιο ήρεμες διακοπές, κατάλληλο για οικογένειες και ζευγάρια. Γραφικό, με υπέροχες παραλίες και μια χώρα με αιγαιοπελαγίτικο χαρακτήρα, ιδιαίτερα γοητευτική. Για τους φίλους του camping μια είναι η επιλογή για τέτοιου είδους διακοπές στην διακοπές στην Σίφνο. To camping του Μάκη είναι αυτό που θα σου εξασφαλίσει στιγμές λίγο πιο ανέμελων -αλλά χωρίς καμιά στέρηση-διακοπών. Μόλις περίπου 600 μέτρα από το λιμάνι του νησιού, κοντά στην παραλία των Καμάρων βρίσκονται οι εγκαταστάσεις camping του Μάκη. Οργανωμένο, με αρκετές παροχές από κουζίνα μέχρι και εξοπλισμό camping προς ενοικίαση και τοποθετημένο σε μια παραμυθένια ακτή, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την διαμονή σε ξενοδοχείο. Εμείς το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Τηλ. camping: 22840-32366

Διεύθυνση: Καμάρες, Σίφνος




Κρήτη-Χανιά

Μπορούμε να σου βρούμε άπειρους λόγους να επισκεφτείς το πανέμορφο αυτό νησί και κυρίως την περιοχή των Χανιών. Ίσως να είναι λίγο πιο μακρινός προορισμός όμως είναι άκρως πανέμορφος και κατάλληλος για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Ένα μέρος με ανυπέρβλητο φυσικό πλούτο, αξιοθέατα και παραμυθένιες παραλίες. Κάνε μια βόλτα στην Παλιά Πόλη των Χανιών, ηλιοθεραπεία στις χρυσαφένιες ακτές της Κρήτης καθώς και ένα τουρ στα γύρω χωριά, μικρά και μεγάλα. Και αν τελικά σε πείσαμε να επισκεφτείς τα Χανιά τότε σου έχουμε και το κατάλληλο camping. Τοποθετημένο στην παραλία Γραμμένο, στην Παλαιοχώρα των Χανίων βρίσκεται το ομώνυμο camping στο οποίο και μπορείς να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Κάτω από φυσική ή τεχνητή σκιά και με θέα τα τιρκουάζ νερά, η τοποθεσία του camping μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη. Ένα camping για όλες τις ηλικίες, ιδανικό και για τον πιο απαιτητικό κατασκηνωτή.

Τηλ. camping: 28230-42125

Διεύθυνση:Παραλία Γραμμένο, Κουντούρα, Παλαιόχωρα Χανίων




Αστυπάλαια

Είμαστε σίγουροι (σχεδόν) ότι δεν το περίμενες! Να και κάτι καινούριο, κάτι που ίσως δεν είχες στα σχέδια σου σαν προορισμό. Νησί των Δωδεκανήσων με άκρως πλεονεκτική θέση κοντά στις Κυκλάδες, η Αστυπάλαια αποτελεί το 5 -έκπληξη- στο άρθρο αυτό. Πανέμορφη χώρα με λευκά σπιτάκια και πλακόστρωτους δρόμους, ιστορικά κάστρα, φιλόξενοι άνθρωποι και πεντανόστιμο παραδοσιακό φαγητό, είναι λίγα από τα πολλά “καλά” του νησιού. Ένα ακόμη καλό της Αστυπάλαιας είναι και το Astypalaia Camping, ένα από τα καλύτερα του νησιού. Φημίζεται για την καθαριότητα και το εξυπηρετικό προσωπικό του καθώς και την ευνοϊκή του κοντά στην θάλασσα. Αξίζει να σημειωθεί πως το camping διαθέτει εστιατόριο-μπαρ στο οποίο συχνά διοργανώνονται συναυλίες και μουσικά live οπότε… let the party begin!

Τηλ. camping: 2243 061900

Διεύθυνση: Επαρ.Οδ. Λειβάδιων-Βαθύς, Αστυπάλαια




Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *