ροή ειδήσεων

Ερευνα ποιότητας τουρισμού Ρόδου 2018



Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου σε συνεργασία με το ACT – American College of Thessaloniki, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια (www.act.edu) και τους υπεύθυνους καθηγητές, Δρα Νικόλαο Χουρβουλιάδη, Διευθυντή του Business School του ACT και Ανέστη Αναστασίου, υπεύθυνο Προγραμμάτων Τουρισμού του ACT, , συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά τη διεξαγωγή της έρευνας ποιότητας του προορισμού στη Ρόδο.

Η συλλογή των ερωτηματολογίων ξεκίνησε από τις αρχές Μαΐου 2018 και πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τη λήξη της τουριστικής σαιζόν.

Όπως αναφέρουν ο πρόεδρος του ΣΔΞΡ Γιώργος Ματσίγκος και η γ.γ. Τίνα Ξάνθη, «Σκοπός της έρευνας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι η προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών του νησιού μας. Τα ερωτηματολόγια έχουν μεταφραστεί σε τέσσερις γλώσσες και συγκεντρώνονται με τη βοήθεια των τοπικών τουριστικών γραφείων καθώς και των Tour Operator που δραστηριοποιούνται στο νησί μας. Η διανομή θα γίνεται στα λεωφορεία κατά την αναχώρηση των τουριστών για το αεροδρόμιο καθώς και στα Ξενοδοχεία εντός των οποίων εργάζονται τα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων. Τα πρώτα ερωτηματολόγια του μηνός Μαΐου ήδη παραδόθηκαν στο ACT- American College of Thessaloniki ώστε να ξεκινήσει η επεξεργασία τους. Γίνεται προσπάθεια ώστε φέτος τα ερωτηματολόγια να συλλέγονται από περισσότερα σημεία, για να έχουμε ευρύτερο φάσμα απόψεων από τους επισκέπτες μας. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και την επεξεργασία από το ACT – American College of Thessaloniki , θα γίνει τον Νοέμβριο του 2018 εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της έρευνας και σύγκρισής τους με τα ευρήματα της περασμένης χρονιάς. Με αυτήν την ενέργεια θα είναι εύκολο να προγραμματίσουμε αντικειμενικές βελτιώσεις έπειτα από τις έγκυρες υποδείξεις των πελατών μας».



ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/6/18 22:05

    Ασε ρε ματσιγκο μας εφαγε η ποιοτιτα εδω στη ροδο.συνεχιστε να σηκωνεται ξενοδοχεια και η ποιοτιτα ολο και θα αναιβενει.ξεφτιλες ειστε ρε ολοι.μονο απαιτισεις εχετε απο των εργαζομενο και τιποτα αλλο.αναβαθμιστε την ποιοτιτα που πουλατε τη ροδο και τους μισθους των 500€ και μετα να εχετε απατισεις.ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *