επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη ΡόδοΕξιχνιάστηκε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Ρόδο

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει τρεις ημεδαπούς ηλικίας 24, 20 και 19 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν -62- γρ. κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, -358 €- κ.α.


Εξιχνιάστηκε χθες (18 Ιουνίου 2018), από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 24, 20 και 19 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, προμήθειας και διακίνησης ναρκωτικών.

Όπως διακριβώθηκε μετά από επισταμένη αξιολόγηση στοιχείων, ο 24χρονος διατηρούσε στην κατοικία, στην πόλη της Ρόδου, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης την οποία πουλούσε τμηματικά σε ενδιαφερόμενους τοξικομανείς.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση το σπίτι του 24χρονου και χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σε αυτό έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Ταυτόχρονα εντοπίστηκαν και προσήχθησαν ο 20χρονος με τον 19χρονο, καθώς είχαν μεταβεί στο σημείο με σκοπό την προμήθεια ποσότητας ναρκωτικών.

Από την έρευνα στο σπίτι του 24χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ακατέργαστη κάνναβη βάρους -62- γραμμαρίων
Ζυγαριά ακριβείας
Τρεις τρίφτες-θρυμματιστές κάνναβης
Πλήθος κενών πλαστικών συσκευασιών που χρησιμοποιούνται για τον διαμοιρασμό της κάνναβης
Το χρηματικό ποσό των -358,31- ευρώ.

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης