ροή ειδήσεων

Τρεις τραυματίες από σύγκρουση ταχύπλοου με ιστιοφόρο στη Ρόδο



Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της σύγκρουσης ταχύπλοου με ιστιοφόρο επαγγελματικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου Ρόδου, που είχε ως αποτέλεσμα τρία άτομα (δύο άντρες και μία γυναίκα) να τραυματιστούν ελαφρά και να προκληθούν υλικές ζημιές. Οι τραυματίες που ήταν επιβαίνοντες στο ιστιοφόρο σκάφος, μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, εκ των οποίων οι δύο εξήλθαν αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο ένας συνεχίζει να νοσηλεύεται.


Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, το ταχύπλοο που έλκυε δύο άτομα, κατά την προετοιμασία ανύψωσης θαλάσσιου αλεξίπτωτου συγκρούστηκε πρωινές ώρες σήμερα με επαγγελματικό σκάφος αναψυχής, ιστιοφόρο, με σημαία Λιθουανίας, στο οποίο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα.

Στα δύο σκάφη επιβλήθηκε απαγόρευση απόπλου μέχρι την αποκατάσταση των βλαβών και την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο εκμισθωτής του θαλασσίου μέσου αναψυχής.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *