ροή ειδήσεων

Μεταγραφή «βόμβα» της Μπάγερν – Έκλεισε τον… Μητσοτάκη (εικόνες)

Ποιος Λεβαντόφσκι; Κυριάκος Μητσοτάκης μόνο



Με μια μεταγραφή που αναμένεται να αφήσει εποχή, η Μπάγερν Μονάχου τάραξε τα «νερά» της θερινής μεταγραφικής περιόδου πριν καν ανοίξει, δίνοντας τα «χέρια» με τον… Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κάτι τέτοιο βέβαια, ούτε σε ένα παράλληλο σύμπαν θα μπορούσε να συμβεί. Η αλήθεια είναι πως ο πρόεδρος της ΝΔ όντως απέκτησε φανέλα της βαυαρικής ομάδας με το όνομά του, αλλά μόνο για το θεαθήναι.

Τη φανέλα, του τη δώρισε ο βαυαρός και στενός του φίλος, Μάνφρεντ Βέμπερ, γνωστός για τις αμέτρητες προκλητικές δηλώσεις που έχει κάνει για την Ελλάδα στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της συνάντησης της ΚΟ του ΕΛΚ στο Μόναχο.

Για την ιστορία, το «νέο μεταγραφικό απόκτημα» υποτίθεται ότι εκτόπισε το «αστέρι» της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς η φανέλα που πήρε είχε το νούμερο 9.

Υ.Γ: Και την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ «άδειασε» και τη θέση της χώρας στην Ευρώπη υπονόμευσε, και στην ετήσια συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ θα βρεθεί… έχει πρόγραμμα…

Υ.Γ 2: Φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος θα αγωνιστεί στην ίδια ομάδα ως δίδυμο με το νέο απόκτημα, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Οι σχετικές φωτογραφίες:



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *