ροή ειδήσεων

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε κλινική την ώρα που ήταν σε εξέλιξη χειρουργεία



Σοκ έπαθαν γιατροί, ασθενείς και οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική κλινική City Clinic στο Κέντρο της Αθήνας, όταν διαπίστωσαν ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα την ώρα που ήταν μάλιστα σε εξέλιξη τέσσερα χειρουργεία.

Στην ιδιωτική κλινική νοσηλεύονται πάσχοντες που υποστηρίζονται μηχανικά, ενώ την ώρα της διακοπής του ρεύματος ήταν σε εξέλιξη και χειρουργικές επεμβάσεις.

Ειδικότερα το πρωί της Τρίτης (χθες) συνεργείο της ΔΕΗ έκανε την εμφάνισή του στην είσοδο της κλινικής με σκοπό να κόψει το ρεύμα στην κλινική παρότι μέσα νοσηλεύονταν δεκάδες ασθενείς.

«Ήταν μια …ευχάριστη στιγμή όταν διαπιστώσαμε με τι ταχύτητα μπορεί να λειτουργήσει τελικά το κράτος» λέει με ειρωνεία ο πρόεδρος της κλινικής Γιώργος Μελισσουργός, δεδομένου ότι τα συνεργεία της ΔΕΗ έδρασαν μάλλον…αστραπιαία, όπως εξηγεί ο ίδιος «επέδειξαν ταχύτητα σχεδόν καλύτερη και από την Ελβετία».



Το χρέος της κλινικής
Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο κ.Μελισσουργός, το χρέος της κλινικής στη ΔΕΗ είναι κοντά στα 104.000 ευρώ ενώ οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ήταν ταχύτατες αφού ουσιαστικά δε δόθηκαν ούτε λίγα 24ωρα στους υπευθύνους της κλινικής για να καταβάλουν όσα είχαν ζητηθεί. «Μας ζήτησαν να αποπληρώσουμε το 60% του χρέους και τα υπόλοιπα σε 5 δόσεις, τη στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει ποτέ στο δημόσιο ενώ σήμερα οφείλονται στη ΔΕΗ κοντά στα 2,5 δις ευρώ από διάφορες επιχειρήσεις».

Το ζήτημα είναι πάντως ότι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς παραμένουν σε θαλάμους της κλινικής η οποία λειτουργεί με γεννήτρια ενώ είναι προγραμματισμένα να γίνουν και άλλα χειρουργεία.

Να σημειωθεί ότι η παροχή του ρεύματος διακόπηκε τελικώς το μεσημερι της Τρίτης, ενώ εξαιτίας …λάθους κόπηκε σε ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

Πηγή: reader.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/6/18 18:03

    ΕΝΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΧΡΕΟΣ Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ EUROMEDICA!!!!ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΧΕΙ ΔΟΝΤΙ Ο ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΔΕΗ ΟΥΤΕ Η ΔΕΥΑΡ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΕΗ!!!ΕΝΩ Η ΚΑΥΜΕΝΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *