ροή ειδήσεων

Συλλήψεις φυγόποινων σε Ρόδο, Ναύπακτο και ΣάμοΎστερα από ελέγχους της ΕΛΑΣ



Είχε κατηγορηθεί για υπόθεση κλοπής στη Ρόδο και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα. Δεν το έκανε και καταδικάστηκε γι’ αυτό, ο 57χρονος Έλληνας, ωστόσο ούτε την ποινή του εξέτισε!

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε σε ένα σημείο του νησιού από αστυνομικούς της Ασφαλείας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με ποινή φυλάκισης επτά μηνών κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που διέταξε την κράτησή του.


*** Σε τυχαίο έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων στη Ναύπακτο διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος ένας 33χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για κλοπή με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

*** Στο Βαθύ της Σάμου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 50χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών αρχών της Σάμου, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πηγή: Protothema.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *