ροή ειδήσεων

Αποκάλυψη: Σε πόση ώρα μπορούν οι Έλληνες να καταστρέψουν την τουρκική αεροπορία;



Το ότι η ελληνική πολεμική αεροπορία είναι ίαως από τις καλύτερες στγον κόσμο, είναι γνωστό - Αυτό όμως που πραγματικά συγκλονίζει είναι οι ταχύτητες καταστροφής των σιδερένιων αετών της Ελλάδας - Τους χρόνους δράσης τους είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του παλιότερα ο Φράγκος Φραγκούλης


Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ρωσικό μέσω μαζικής ενημέρωσης RGRU, το 2016, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος είχε αποκαλύψει μελέτη των ισραηλινών που λέει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου η ελληνική ΠΑ μπορεί να καταστρέψει την τουρκική εντός 48 ωρών!




Ναι καλά διαβάσατε, εντός 48 ωρών δεν θα μείνει ρουθούνι.


Στην ίδια συνέντευξη είχε βέβαια προβλέψει πολλά.

Ο κύριος Φράγκος κάνοντας ιστορικές αναφορές που ξεκινούν από το 1920 είχε επισημαίνει τις πάγιες επιδιώξεις της Τουρκίας που σήμερα εκφράζονται με τον στόχο να μοιραστεί ξανά το Αιγαίο. “Στην πραγματικότητα αυτό που επιθυμεί η Τουρκία είναι η ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, υποστήριξε ο στρατηγός.

Αναφέρθηκε και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τόνισε ότι δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί κάποια στιγμή κάποιο επεισόδιο τύπου Ίμια, αλλά και το να μην αμφισβητούμε καν την δυνατότητα κατάρριψης τουρκικών αεροσκαφών που παραβιάζουν τα σύνορά μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *