ροή ειδήσεων

Ικανοποίηση από την αύξηση της τουριστικής κίνησης



Ικανοποιημένη από την αύξηση της κίνησης, καθώς και από το γεγονός ότι σταδιακά επιμηκύνεται η σαιζόν, εμφανίστηκε χθες η Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου.
«Αυτή τη στιγμή στη Ρόδο υπάρχουν επισκέπτες όλων των εισοδηματικών επιπέδων, από το πιο χαμηλό, μέχρι το υψηλό» ανέφερε, προσθέτοντας ότι οι επιχειρηματίες που διαμαρτύρονται για την ποιότητα του τουρισμού, είναι αυτοί που δεν έχουν καταλάβει ότι πρέπει να προσφέρουν πιο ποιοτικές υπηρεσίες για να μπορούν να σταθούν στην αγορά.
Ανακοίνωσε ότι τον Οκτώβριο θα γίνουν στη Ρόδο γάμοι ζευγαριών από την Κίνα, οι οποίοι μάλιστα θα βιντεοσκοπηθούν και θα προβληθούν σε τηλεοπτικά δίκτυα της επαρχίας Γιουνάν που αριθμεί 43 εκατομμύρια κατοίκους, σε μια προσπάθεια να προβληθεί το νησί σαν τόπος τέλεσης γάμων.
Σχετικά με τη διαφημιστική καμπάνια που θα γίνει μέσω του CNN και για την οποία εκφράστηκαν αντιρρήσεις από εκπροσώπους της μειοψηφίας και τον πρώην υφυπουργό Τουρισμού, Γ. Νικητιάδη, η κ. Παπαβασιλείου απάντησε ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία και πρόσθεσε ότι δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από το πρόγραμμα προβολής ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου.
Εν τω μεταξύ, η δημιουργία καταδυτικών πάρκων σε νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος, εξετάστηκε σε σύσκεψη που έγινε χθες στο μέγαρο της Περιφέρειας.
Από τα Δωδεκάνησα επελέγησαν η Ρόδος, καθώς και η περιοχή Καλύμνου – Λέρου, ενώ από τις Κυκλάδες η Πάρος και η Νάξος.

wer

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *