ροή ειδήσεων

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Δωδεκανήσου: Διαμαρτυρία για την προσμέτρηση προϋπηρεσίας στα δυσπρόσιτα



Σύμφωνα με την Υπουργ. Απόφαση 2014-15 για θέματα προσμέτρησης προϋπηρεσίας σε πίνακες κατάταξης, ως ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, λογίζεται η εναρκτήρια ημερομηνία της οριζόμενης στη σχετική υπουργική απόφαση πρόσληψης.


Παρ’ όλα αυτά, παρατηρήθηκε φέτος για πρώτη χρονιά σε κάποιες Β΄ βάθμιες και χωρίς πρότερη σχετική ενημέρωσή μας κατά τον υπολογισμό των μορίων των δυσπρόσιτων περιοχών, ότι δεν λαμβάνεται στον διπλασιασμό τους η εναρκτήρια ημερομηνία της σχετικής υπουργικής απόφασης πρόσληψης, αλλά η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στο δυσπρόσιτο σχολείο τοποθέτησης.


Αυτό εγείρει θέματα αδικίας και άνισης μεταχείρισης κατά τον υπολογισμό των μορίων και τη σύσταση του πίνακα των αναπληρωτών για τους εξής λόγους:
Κάποιοι αναπληρωτές γνώριζαν προφορικά την περιοχή τοποθέτησής τους και πήγαν κατευθείαν στο σχολείο τοποθέτησης πριν ακόμη ανακοινωθεί η απόφαση ΠΥΣΔΕ.
Από τη στιγμή που ανακοινωθεί η τοποθέτηση σε δυσπρόσιτο, πώς να πας την ίδια μέρα, όταν υπάρχει καράβι δύο ή και μία φορά την εβδομάδα για το νησί που σε τοποθετούν και διάρκεια ταξιδιού ως και 21 ώρες.
Θεωρούμε απαράδεκτο να εφαρμοστεί μία απόφαση που πάρθηκε στις 30/3/2018 με αναδρομική ισχύ από την αρχή του τρέχοντος σχολικού έτους και όχι από όλες τις Β’ βάθμιες !!!

ΖΗΤΟΥΜΕ να σταματήσει η αδικία και να εφαρμοστεί η απόφαση από το σχολικό έτος 2018-2019 και από ΟΛΕΣ τις Β’ βάθμιες Διευθύνσεις !!!


alfavita.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *