ροή ειδήσεων

Λέρος: «Καμία ανατροπή, τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά»

Ο δικηγόρος των παιδιών υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση



Στις αρμόδιες δικαστικές αρχές της Κω κατατέθηκε η ιατροδικαστική έκθεση του κ. Παναγιώτη Κοτρέτσου, σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών στη Λέρο από τους γονείς τους, από την οποία φέρεται να προκύπτουν νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυπτε βιασμός των παιδιών, όμως ο συνήγορός του, Π. Αβρίθης, μιλώντας στο Ε, τόνισε ότι η ιατροδικαστική έκθεση είναι συμβατή με όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά.

«Δεν υπάρχει καμία διαφορά από την ιατροδικαστική έκθεση. Η ιατροδικαστική έκθεση είναι συμβατή με όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά και συμβατή κατά την άποψή μου με αυτά που έχουν καταθέσει οι γονείς. Οι πράξεις είναι δεδομένες. Το τι έχει γίνει και τι έχουν περιγράψει είναι απόλυτα συμβατό με αυτή την ιατροδικαστική έκθεση», είπε ο κ. Αβρίθης και πρόσθεσε:

«Δεν έχουμε καμία ουσιαστική διαφορά. Οι ειδεχθείς πράξεις είναι δεδομένες, η προβλεπόμενη ποινική κύρωση είναι δεδομένη, μην έχουμε την αίσθηση ότι το ποινικό μας σύστημα προβλέπει ποινή ισοβίου κάθειρξης, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται εξακολουθούν και παραμένουν τα ίδια και η κύρωση η εκτίμηση μου είναι ότι θα είναι η ίδια».

Όπως είπε κάποιοι προσπάθησαν να προκαλέσουν εντυπώσεις και κατέφυγαν σε υπερβολές.

«Το πρόβλημα που πρέπει να δούμε και πρέπει να συμβάλλουν οι δημοσιογράφοι είναι η κοινωνική πλευρά του θέματος, ότι δεν είναι η μόνη περίπτωση. Δεν υπάρχει καμία ανατροπή», είπε.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *