ροή ειδήσεων

Λέρος: Ο ιατροδικαστής δεν διαπιστώνει σεξουαλική κακοποίηση στα παιδιά



Ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού των παιδιών από τους γονείς τους στην Λέρο, φέρνει η έκθεση του ιατροδικαστή, καθώς σε αυτήν αναφέρεται πως δεν έχουν υποστεί κακοποίηση.

Συγκεκριμένα, η έκθεση έφτασε στα χέρια του ανακριτή και αναφέρει ότι το 14χρονο κορίτσι της οικογένειας δεν φαίνεται να έχει υποστεί σωματική ή σεξουαλική κακοποίηση πρόσφατα ή παλαιότερα.

«Από την αντικειμενική εξέταση του 14χρονου κοριτσιού δεν διαπιστώνονται πρόσφατες κακώσεις, ούτε σημεία υποδηλωτικά παλαιοτέρων σε οιοδήποτε σημείο του σώματος. Τα αντανακλαστικά της περιοχής του περινέου και ο τόνος του πρωκτικού δακτυλίου ελέγχονται φυσιολογικά . Ο παρθενικός υμένας ελέγχεται ακέραιος. Συμπερασματικά δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης . Δεν έχει πραγματοποιηθεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο», σημειώνεται χαρακτηριστικά.


Το ίδιο ισχύει και για τα δύο αγόρια της οικογένειας, 10 και 24 ετών, καθώς από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει πως δεν έχουν υποστεί πρόσφατες κακώσεις.

«Από την αντικειμενική εξέταση του 24χρονου αγοριού δεν διαπιστώνονται πρόσφατες κακώσεις ούτε σημάδια παλαιότερων. Τα αντανακλαστικά της περιοχής του περινέου και ο τόνος του πρωκτικού δακτυλίου ελέγχονται φυσιολογικά. Συμπερασματικά δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης», αναφέρει ο ιατροδικαστής, ενώ για τον δεκάχρονο τονίζει: «Από την αντικειμενική εξέταση του 10χρονου αγοριού δεν διαπιστώνονται άλλες πρόσφατες κακώσεις ούτε σημεία υποδηλωτικά παλαιοτέρων σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.Τα αντανακλαστικά της περιοχής του περινέου και ο τόνος του πρωκτικού δακτύλου ελέγχονται φυσιολογικά. Συμπερασματικά δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης».

Τα αποτελέσματα της έκθεσης αντικρούουν όσα είπαν στις προανακριτικές τους απολογίες οι δύο γονείς, αλλά και όσα κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου τα ίδια τα παιδιά, βάσει των οποίων οι γονείς κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *