ροή ειδήσεων

ΕΕ: Θα πληρώνει 6.000 ευρώ ανά μετανάστη τις χώρες που θα τους δέχονται


Η απελπισία στην ΕΕ όσον αφορά το μεταναστευτικό έχει χτυπήσει κόκκινο κάτι που φαίνεται κι από νέα αποκάλυψη , σύμφωνα με την οποία οι Βρυξέλλες θα δίνουν 6.000 ευρώ για κάθε μετανάστη που θα δέχεται κάθε χώρα.

Οι Βρυξέλλες θα προσφέρουν στις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης 6.000 ευρώ για κάθε μετανάστη που θα παίρνουν από τα πλοία που έχουν «κολλήσει» στη Μεσόγειο σύμφωνα με τους Financial Times...

Το σχέδιο των Βρυξελλών σύμφωνα με την εφημερίδα αποσκοπεί στο να μετριάσει την πίεση που ασκεί η Ιταλία και η νέα κυβέρνηση στο μεταναστευτικό. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δημοσιεύσει σήμερα προτάσεις της σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να περιοριστεί η ροή των μεταναστών που εισέρχονται στην Ευρώπη.

Αυτές περιλαμβάνουν οικονομική βοήθεια και δημιουργία «ελεγχόμενων κέντρων» για τα κράτη μέλη που συμφωνούν να τα συστήσουν στην επικράτειά τους τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Η Επιτροπή θα πληρώσει επίσης κυβερνήσεις για έως και 500 μετανάστες που θα διασώσουν από κάθε σκάφος που βρίσκεται στην θάλασσα.

Η Ισπανία είναι πιθανόν να πάρει την περισσότερη στήριξη, έχοντας μέχρι τώρα διασώσει πάνω από 1.200 μετανάστες.

Προσφέροντας οικονομικά κίνητρα στις χώρες, οι Βρυξέλλες ελπίζουν να πείσουν την κυβέρνηση της Ιταλίας να κάνει περισσότερα ως προς την διαδικασία στήριξης των μεταναστών.

Ο ακρογωνιαίος λίθος αυτού του σχεδίου περιλαμβάνει τα κράτη πρώτης γραμμής που δημιουργούν «ελεγχόμενα κέντρα» στο έδαφός τους για να διεκπεραιώνουν τις αιτήσεις ασύλου και να επαναπροωθούν στις πατρίδες τους όσους αποτύχουν να πάρουν άσυλο.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/7/18 23:18

    ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ-ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ-.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010-ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ-ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *