ροή ειδήσεων

Στο Φαληράκι ανασύρθηκε 72χρονη αλλοδαπή

Πέντε ακόμη πνιγμοί λουομένων στις ελληνικές θάλασσες



Ένας 79χρονος και ένας 73χρονος ανασύρθηκαν νεκροί από την θάλασσα

Δεν έχει τέλος ο κατάλογος των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους στις παραλίες της χώρας, με πέντε ακόμη να προστίθενται στη μακρά λίστα σήμερα.

Συγκεκριμένα, το πρωί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας 79χρονος από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Κανάκια» Σαλαμίνας. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Πρωινές ώρες επίσης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της 75χρονη από τη θαλάσσια περιοχή στο Λαγονήσι της Αττικής. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο εργαστήριο ιατροδικαστικής και τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Λίγο πιο μακριά, στο Πόρτο Ράφτη, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας πλησίον «Αγίου Σπυρίδωνος» ένας 68χρονος. Ο άνδρας διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το μεσημέρι επίσης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας 73χρονος από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Κανατάδικα» Ιστιαίας Ευβοίας. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Πευκίου του Λιμεναρχείου Αιδηψού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Αθηνών.

Στο Φαληράκι της Ρόδου τέλος, ανασύρθηκε το μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή 72χρονη αλλοδαπή. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής- τοξικολογικής εξέτασης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *