ροή ειδήσεων

Κως: Το νησί του ποδηλάτου

Η Κως είναι ένα ακόμη νησί που αξίζει να επισκεφτείς το φετινό καλοκαίρι, αλλά και κάθε καλοκαίρι.



Η Κως είναι νησί των Δωδεκανήσων και βρίσκεται στο Αιγαίο πέλαγος. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, μετά τη Ρόδο και την Κάρπαθο. Αποτελεί τουριστικό προορισμό και πολλοί επιλέγουν το νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αυτοί είναι οι λόγοι που η Κως αξίζει μια επίσκεψη:

1.Η Κως είναι το νησί του ποδηλάτου. Έχει ατελείωτους ποδηλατόδρομους και δεν είναι λίγοι που επιλέγουν το συγκεκριμένο μέσο για τη μεταφορά τους.

2.Το Αρχαιολογικό μουσείο βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας και εκεί μπορείς να ανακαλύψεις ευρύματα προϊστορικά, γλυπτά ελληνιστικά και κλασικά μικρά αγάλματα της Αφροδίτης, του Έρωτα, της Δήμητρας και άλλα πολλά.

3.Στην Κω θα βρεις τον πλάτανο του Ιπποκράτη. Ένα τεράστιο πλατάνι στο οποίο ο Ιπποκράτης δίδαξε την Ιατρική στους μαθητές του. Μια γέφυρα συνδέει το σημείο, όπου βρίσκεται ο πλάτανος, με το Κάστρο των Ιπποτών.

4.Τα Θερμά ή αλλιώς Εμπρός Θέρμες είναι οι πηγές που πρέπει να επισκεφτείς. Είναι ιαματικές πηγές των οποίων το νερό είναι πλούσιο σε Ασβέστιο, Κάλιο, Νάτριο, Θείο και Μαγνήσιο, συστατικά που θεωρούνται κατάλληλα για την ίαση δερματικών, αρθριτικών, και ρευματικών παθήσεων, αλλά και για την αισθητική του δέρματος. Η θερμοκρασία των νερών κυμαίνεται από 30-50 βαθμούς.

5.Οι παραλίες που πρέπει να επισκεφτείς είναι: Θερμά, Καμάρι,Καρδάμαινα,Καρνάγιο,Κοχυλάρι,Λάμπη,Λιμιώνας,Μαρμάρι,Μαστιχάρι,Χελώνα, Ψαλίδι και εννοείται όποιες άλλες βρεις.

Δες την Κω μέσα από το Instagram:


#Kos island 🌅💟 ➡ An Aegean nirvana composed of deep turquoise and dark green, the Greek island of Kos is the third largest in the Dodecanese chain and certainly one of the most beautiful💙🌊🏊 ➡➡ Traveling to #Greece and want a luxury private catamaran #cruise in the #aegeansea? Send us NOW a message and get a 20% discount by @luxury__catamarans @santorini_luxury_catamarans! ➡➡➡ Send us your own photos from #Greece and get featured @beaches_of_greece or hashtag #beachesofgreece . . . . . . #greecestagram #greecelover_gr #greece_is_awesom #instagreece #visitgreece #igers_greece #loves_greece #ilovegreece #lovegreece #summeringreece #travelgreece #welovegreece #feelgreece #greekislands #greeksummer #greeklife #greekbeauty #exploregreece #beautifulgreece #colorsofgreece #across_greece #perfect_greece #unlimitedgreece
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Explore the Beauty of Greece🇬🇷 (@beaches_of_greece) στις

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *