ροή ειδήσεων

Κύκλωμα διακινούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στη Ρόδο – Χειροπέδες σε δύο άτομα (εικόνα)



Τέλος στη δράση κυκλώματος που προμήθευε αλλοδαπούς με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατάφεραν να βάλουν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Αναλυτικότερα, για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και διευκόλυνση αλλοδαπών να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών το βράδυ της Δευτέρας στον αερολιμένα Ρόδου πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στον 21χρονο και βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε αποσκευή που μετέφερε τρία πλαστά ιταλικά δελτία ταυτότητας.



Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 21χρονος ενεργούσε κατ’ εντολή του 39χρονου έχοντας ως αποστολή την έκδοση καρτών επιβίβασης και τη διάθεσή τους σε αλλοδαπούς που επιχειρούσαν να ταξιδεύσουν παράνομα στο εξωτερικό.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου αξιοποιώντας τα συγκεντρωθέντα στοιχεία της έρευνας εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το μεσημέρι τον 39χρονο κατηγορούμενο.

Τα πλαστά δελτία ταυτότητας κατασχέθηκαν.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε ήδη στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ ο 39χρονος θα οδηγηθεί αρμοδίως σήμερα.


altsantiri.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *