ροή ειδήσεων

Ανεύθυνοι οι Έλληνες οδηγοί - Δείτε πόσες παραβίασεις αλκοτεστ είχαμε σε μία βδομάδα


Παρά την ενημέρωση και τις προσπάθειες της τροχαίας και άλλων φορέων να αναδείξουν την επικινδυνότητα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκόολ. Φαίνεται πως αρκετοί Έλληνες οδηγοί συνεχίζουν να αψηφούν τις προειδοποιήσεις και να θέτουν τον εαυτό τους και τους άλλους σε κίνδυνο.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Την προηγούμενη βδομάδα (από 9 έως 15 Ιουλίου) κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, “δίνοντας προτεραιότητα” στην οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, από 706 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 17.713 οχήματα και βεβαιώθηκαν 936 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις που αφορούν στην οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος σημειώθηκαν, στο οδικό δίκτυο της Αττικής (199), της Θεσσαλονίκης (71), των Χανίων (41), του Ηρακλείου (40), της Πιερίας (31).

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *