ροή ειδήσεων

Χοντραίνει το παιχνίδι! Ετοιμάζει ταξιδιωτική οδηγία για τους Ρώσους τουρίστες η Μόσχα - «Η Ελλάδα είναι επικίνδυνη χώρα»



Ταξιδιωτική οδηγία προκειμένου να αποφεύγουν οι Ρώσοι τουρίστες και επιχειρηματίες την Ελλάδα για λόγους ασφαλείας, λόγω του αντιρωσικού κλίματος που έχει πυροδοτήσει η ελληνική κυβέρνηση με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών και τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει σε βάρος τους ότι εργάζονταν κατά των ελληνικών συμφερόντων, είναι πιθανόν να εκδώσει τις επόμενες ημέρες το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οπως αναφέρουν πηγές από τη Μόσχα «Το ταξίδι και η παραμονή των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, πλέον μπορεί να εξελιχθεί σε μια επικίνδυνη για την ασφάλειά τους διαδικασία.

Η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι η Ρωσία υπονομεύει τα εθνικά της συμφέροντα, άρα και οι Ρώσοι πολίτες δεν πρέπει να θεωρούν ασφαλή την χώρα.


Τις επόμενες ημέρες θα ληφθεί απόφαση για τα μέτρα που θα λάβει η ρωσική κυβέρνηση προκειμένου να εκασφαλίσει την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών που ταξιδεύουν στην Ελλάδα».

Αν όντως εκδοθεί τουριστική οδηγία θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για τουριστικούς προορισμούς, όπως η Χαλκιδική, η Πιερία, η Αττική, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Κρήτη κλπ.

Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έρχονταν στην Ελλάδα 500.000 επιπλέον Ρώσοι τουρίστες από αυτούς που ήδη έχουν επισκεφθεί το 2018 την Ελλάδα. Από αυτούς ένα ποσοστό της τάξης του 40-60% αναμένεται να επηρεαστεί από την ταξιδιωτική οδηγία, αν τελικά αυτή εκδοθεί και να ακυρώσουν την επίσκεχη στην χώρα μας

Στο Κρεμλίνο, ο ίδιος ο Β.Πούτιν μελετά το ζήτημα και θα λάβει αποφάσεις μετά τον τελικό του Μουντιάλ, αφού στην παρούσα χρονική στιγμή οι Ρώσοι δεν θέλουν να κάνουν κάτι που θα επισκιάσει την λάμψη της διοργάνωσης.

Πηγή: pronews.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *