ροή ειδήσεων

ΤΟ NAMMOS ΜΗΝΥΣΕ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ: Κανονικά παρά το 48ωρο λουκέτο



Κανονικά θα διεξαχθεί, πάρα το 48ωρο λουκέτο που έβαλαν οι άνδρες της ΑΑΔΕ, το μεγάλο opening του beach bar της Μυκόνου, NAMMOS, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης κατέθεσαν μήνυση κατά των εφοριακών υποστηρίζοντας πως τα μέλη του κλιμακίου προσυπέγραψαν το σημείωμα ελέγχου με ψευδείς διαπιστώσεις.

Οι εφοριακοί εντόπισαν ότι η επιχείρηση δεν είχε κόψει 250 αποδείξεις αξίας 73.000 ευρώ.

Στον εντοπισμό της παράβασης συνέβαλε ειδικά εφοριακός από τη Ρόδο με ειδικές γνώσεις στους υπολογιστές.
Διαφήμιση

Δεν ακυρώθηκε το opening

Το opening που ήταν προγραμματισμένο για απόψε, Σάββατο και στο οποίο θα δώσουν το παρών μεταξύ άλλων ατόμων της διεθνούς showbiz η Τζίτζι Χαντίντ, η Έμιλι Ρατακόφσκι και η Κέιτ Μος, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Την ανακοίνωση για το opening έκανε η επιχείρηση με ανάρτηση που δημοσίευσε στο Instagram το απόγευμα του Σαββάτου.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Κατά τη διάρκεια του σημερινού event θα παραμείνει κλειστό μόνο το εστιατόριο και το πάρτι θα γίνει στον υπόλοιπο χώρο του NAMMOS VILLAGE.

Το NAMMOS μήνυσε τους εφοριακούς

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης της Μυκόνου μήνυσε τους εφοριακούς της ΑΑΔΕ, υποστηρίζοντας πως τα μέλη του κλιμακίου προσυπέγραψαν το σημείωμα ελέγχου με ψευδείς διαπιστώσεις.

Η μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε εναντίον των μελών του κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής, «την 29-6-2018 και ώρα 17.29, όπως προκύπτει από το σημείωμα ελέγχου, ξεκίνησε ο έλεγχος στα τέσσερα ανεξάρτητα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί η εταιρεία μας».

«Κάποια στιγμή και ενώ ο έλεγχος βρισκόταν σε εξέλιξη, από τον υπεύθυνο του κλιμακίου μας ανακοινώθηκε ότι θα βεβαιωθεί παράβαση για μη έκδοση 251 αποδείξεων λιανικής πώλησης. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι στην επιχείρηση υπάρχει κουμπί πανικού και πως μόλις αντιληφθήκαμε τον έλεγχο τον έλεγχο κατά το δίλεπτο 17.29 και 17.31 εκδώσαμε 251 αποδείξεις, ενώ τούτο είναι απολύτως ψευδές και διαπιστώνεται από τους φορολογικούς μηχανισμούς ότι μέσα σε μισή και πλέον ώρα, ήτοι από 17:10:26 μέχρι 17:48:30 εκδόθηκαν μόνο επτά αποδείξεις.

Μάλιστα ζητήσαμε επίμονα να κατασχέσουν άμεσα όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς, προκειμένου να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κουμπί πανικού και ότι όλες οι αποδείξεις είχαν εκδοθεί κανονικά, όμως αυτοί αρνήθηκαν λέγοντας ότι θα βεβαιώσουν κανονικά την παράβαση. Στη συνέχεια εκπρόσωπος της τοπικής ΔΟΥ ενημέρωσε τους ανθρώπους του NAMMOS ότι θα προχωρήσει στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 Ώρες» επισημαίνεται στην μήνυση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *