ροή ειδήσεων

Θα μοιάζει με τρακάρισμα, αλλά θα είναι… παρκάρισμα! Το «άραξε» σε μαγαζί



Πόσα και πόσα παρκαρίσματα για... Όσκαρ έχουμε δει κατά καιρούς σε αυτήν την χώρα... Αυτό το παρκάρισμα, όμως, στην Λαμία, "κλέβει" την παράσταση...


Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους διερχόμενοι πεζοί αλλά και οδηγοί με το παρκάρισμα που έκανε πολίτης στην πλατεία Πάρκου, στην Λαμία και μάλιστα… μέρα – μεσημέρι. Συγκεκριμένα στις 13:15, σε ώρα δηλαδή αιχμής το μεσημέρι της Δευτέρας 06.08.2018.

Βρήκε την είσοδο καταστήματος γνωστής αλυσίδας τηλεπικοινωνιών και το… παράτησε εκεί μέσα! Αδιαφορώντας φυσικά για το γεγονός ότι εμπόδιζε την είσοδο, όλο το πεζοδρόμιο και το μεγαλύτερο κομμάτι της λωρίδας που εξυπηρετεί τα αυτοκίνητα που στρίβουν δεξιά για Καποδιστρίου (σ.σ.ειδικά λεωφορεία και φορτηγά)!


Για κακή του τύχη περνούσε περιπολικό με συνοδηγό τον Διοικητή του ΑΤ Λαμίας (και πρώην Διοικητή της Τροχαίας) Αστυνομικό Υποδιευθυντή Γιώργο Μπράνη, που αμέσως σταμάτησε για τα προβλεπόμενα.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο οδηγός είχε και δικαιολογίες να πει, παρά το απίστευτο της ενέργειάς του.

Πάντως, ο «υπεύθυνος» οδηγός, είχε φροντίσει να αφήσει τα… αλάρμ αναμμένα!
Δείτε τις απίστευτες εικόνες στην Λαμία

Πηγή: lamiareport.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *