ροή ειδήσεων

Αιμόφυρτος αλλοδαπός τουρίστας βρέθηκε ξαπλωμένος σε πεζοδρόμιο της περιοχής των 100 χουρμαδιών


Λίγο μετά τις 11:30μ.μ. ώρα, κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να μεταβεί και να παραλάβει τραυματισμένο άνδρα που βρίσκονταν αρχικά ξαπλωμένος σε πεζοδρόμιο της οδού Γρίβα,

μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη σε μπαράκι της οδού Μανδηλαρά όπου διασκέδαζε. Όμως ο τραυματισμένος τουρίστας, από το φόβο του και υπό την επήρεια αλκοόλ που είχε καταναλώσει, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει, τρομαγμένος. Άλλοι συμπολίτες μας τον συνάντησαν έξω από τις 100 Χουρμαδιές όπου και κάλεσαν το ΕΚΑΒ για ασθενοφόρο, το οποίο όμως ήταν ήδη στην περιοχή της οδού Γρίβα και τον αναζητούσε.

Τελικά με την συνδρομή των ανδρών της αστυνομικής ομάδας ΔΙΑΣ, ο τραυματισμένος τουρίστας εντοπίστηκε ξαπλωμένος σε άθλια κατάσταση σε πεζοδρόμιο της πλατείας Χαρίτου, στις 100 χουρμαδιές.



Ήταν τόσο φοβισμένος όπου αρχικά δεν κατάλαβε ότι δίπλα του βρίσκονταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και μόλις προσπάθησαν μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να τον οδηγήσουν στο ασθενοφόρο, εκείνος άρχισε πάλι να τρέχει φωνάζοντας βοήθεια.

Αναγκαστικά οι άνδρες της ΔΙΑΣ του φόρεσαν χειροπέδες για να μπορέσουν να τον οδηγήσουν στο εσωτερικό του ασθενοφόρου, και κατόπιν του τις αφαίρεσαν, όμως χρειάστηκε τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον διασώστη που θα παρέμενε μαζί του μέσα στο ασθενοφόρο, να συνοδεύσουν μαζί και άνδρες της ΔΙΑΣ, αφού ο άτυχος τουρίστας βρίσκονταν σε κατάσταση σόκ.



Τελικά με τη βοήθεια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, κατάφεραν οι διασώστες να μεταφέρουν τον άτυχο τουρίστα στο νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού ήταν αιμόφυρτος από το ξυλοδαρμό που υπέστη, καθώς έχριζε άμεση ανάγκη η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ωστόσο ο τραυματισμένος άνδρας έδωσε αρκετές πληροφορίες στους άνδρες της αστυνομικής ομάδας ΔΙΑΣ, για το σημείο και τα άτομα που τον χτύπησαν, και αναμένονται εξελίξεις.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *