ροή ειδήσεων

Με ανατροπή ο Ιάλυσος, 2-1 τον Φοίβο Κρεμαστής

Με δύο γκολ του Στεφανίδη, η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη πήρε τη φιλική νίκη στο ντέρμπι της Ρόδου



Ωραίο παιχνίδι στη Ρόδο, με τον Ιάλυσο να επικρατεί του νεοφώτιστου στη Γ’ εθνική Φοίβου με 2-1 στο δημοτικό γήπεδο της Κρεμαστής.

Στο 53′ μετά από ωραία μπαλιά του Μπανουσάι , ο Ορφανίδης με ένα αριστουργηματικό πλασέ κρέμασε ουσιαστικά τον Ανδρούτσο για το 1-0. Στο 68′ ο Ιάλυσος κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μισέλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μιχαλάκη.

Στο 70′ ήρθε η ισοφάριση με τον Λαμίν να βγάζει σέντρα και τον Στεφανίδη να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι. Η ανατροπή του σκορ ήρθε στο 86′ με τον Στεφανίδη να σκοράρει και πάλι με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ (Σάββας Ορφανίδης): Μιχαλάκης, Παϊζάνος,Παπασταμάτης (73′ Νικήτας), Καραγεωργίου (65′ Λαός), Στελλάς, Ορφανίδης (84′ Ζαγκότσης), Τζελάι, Αρφαράς (57′ Χατζησάββας), Μπάρδης, Πατσίλης (46′ Μπανουσάι), Γκινής.

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Μάρκος Στεφανίδης): Ανδρούτσος, Κόλα (69′ Καραμανώλης Σ.), Χειμωνέττος, Αρχοντούλης (80′ Αποστολάτος), Αθανασίου, Ομπίνα, Μισέλ, Ρεκλείτης (67′ Στεφανίδης), Λαμίν (80′ Ζωάννου), Κορέτας, Βελλίνης (61′ Γεωργίου).

sportime

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *