ροή ειδήσεων

Η σχέση της 33χρονης που δολοφονήθηκε, με τη Ρόδο!



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία της 33χρονης που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά στην Αθήνα.

Οι έρευνες σχετίζονται με τη Ρόδο και κατά πληροφορίες για την δολοφονία αυτή, η αστυνομία κινείται και στην περιοχή μας χωρίς βέβαια να φαίνονται αυτές οι κινήσεις. Η 33χρονη που εντοπίστηκε νεκρή από την μητέρα της, πυροβολήθηκε τουλάχιστον δέκα φορές από δύο όπλα. Ο πατέρας της, σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του sky έχει σχέση με τη Ρόδο, δραστηριοποιείται στο νησί και μάλιστα με ιδιαίτερα επιτυχημένο τρόπο και λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε παραλιακή ζώνη, εκτός του βορείου τριγώνου του νησιού.



Να σημειωθεί πως αστυνομικοί που κάνουν τις έρευνες για την δολοφονία της 33χρονης, βρήκαν στο σημείο τουλάχιστον δέκα κάλυκες τόσο από το τουφέκι, όσο και από όπλο χειρός και κάνουν λόγο για προσεκτικά σχεδιασμένη δολοφονία, ενώ το βασικό σενάριο που εξετάζεται είναι οι δράστες να περίμεναν την δικηγόρο να επιστρέψει και όταν μπήκε στο γκαράζ να προχώρησαν προς το μέρος της και να την εκτέλεσαν.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, βασισμένοι τόσο στον τρόπο δράσης των εκτελεστών όσο και από το ποινικό παρελθόν της 33χρονης, η οποία είχε κατηγορηθεί για ληστείες και ηθική αυτουργία σε δολοφονία, χωρίς όμως να καταδικαστεί ποτέ, ενώ είχε σχέσεις με ανθρώπους του υποκόσμου.

Η 33χρονη όπως προαναφέραμε έχει σχέση με τη Ρόδο. Μάλιστα στο τελευταίο διάστημα είχε επισκεφθεί τον πατέρα της. Η ίδια που και παλαιότερα προσπάθησαν να την δολοφονήσουν, ήταν μητέρα ενός κοριτσιού.

Μυστήριο παραμένει η ακριβής ώρα της εκτέλεσης, με τους περίοικους να αναφέρουν στους αστυνομικούς ότι άκουσαν πυροβολισμούς γύρω στη μία τα ξημερώματα, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το αν οι κάμερες που υπάρχουν στο σημείο κατέγραψαν την στιγμή της δολοφονίας, ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *