ροή ειδήσεων

«Κόλαση» στη Ρόδο με τον εραστή μάνας και κόρης!



Τι λέει ο ίδιος στην «Espresso»

Δύο μήνες μετά τον σάλο που προκλήθηκε στη Ρόδο, με μία 21χρονη και τη 41χρονη μητέρα της να σέρνουν στα δικαστήρια τον εραστή τους...

Από την
Εύα Παπαδάτου

Δύο μήνες μετά τον σάλο που προκλήθηκε στη Ρόδο, με μία 21χρονη και τη 41χρονη μητέρα της να σέρνουν στα δικαστήρια τον εραστή τους καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, τώρα προχώρησαν και σε αγωγή με την κατηγορία της διαρροής άσεμνων φωτογραφιών από τις ερωτικές συνευρέσεις τους!

Πάντως, ο 38χρονος πρώην εραστής των δύο γυναικών ανέφερε σε αποκλειστική δήλωσή του στην «Espresso», μέσω του δικηγόρου του Στέλιου Αλεξανδρή, ότι «μοναδικός στόχος της 21χρονης και της μητέρας της είναι η οικονομική μου εξόντωση»!

Η πικάντικη ιστορία με πρωταγωνίστριες τις δύο γοητευτικές γυναίκες από περιοχή του ανατολικού τμήματος του νησιού άρχισε πριν από τρία χρόνια, όταν η 38χρονη -τότε- μητέρα έκανε δεσμό με έναν 35χρονο που ασχολείται με χωματουργικές εργασίες. Κάποια στιγμή χώρισαν και πέρυσι ο άνδρας έκανε σχέση με την κόρη της, την οποία όμως διέκοψαν τον Μάιο. Κάπου εκεί άρχισε η ιστορία που έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Τον Ιούλιο εκδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η 21χρονη, ενώ στο δικαστήριο είχε καταθέσει ως μάρτυράς της η μητέρα της. Μάλιστα, η κόρη έκλαιγε φωνάζοντας «έκανα έρωτα μαζί του κι εκείνος με διέσυρε».

Τα ασφαλιστικά μέτρα

Μιλώντας στην «Espresso», η δικηγόρος της 21χρονης Μαρία Καραολάνη είχε πει: «Κερδίσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα, με το δικαστήριο να υποχρεώνει προσωρινά τον άνδρα να μην πλησιάζει την εντολέα μου, να μη στέλνει στην ίδια ή σε τρίτους απειλητικά ή υβριστικά μηνύματα και, φυσικά, να μη δείχνει φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο, που απεικονίζουν την ίδια, σε τρίτο πρόσωπο. Επίσης, του απαγορεύθηκε να την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων είτε στο σπίτι της είτε στη δουλειά της, να μην την απειλεί ή να τη βρίζει καταπρόσωπο ή τηλεφωνικά».


Το Μονομελές είχε ορίσει, επίσης, προθεσμία τριών μηνών από τη δημοσίευση της απόφασης για να ασκηθεί κύρια αγωγή από την αιτούσα, η οποία προσέφυγε προχθές ενώπιον του Πολυμελούς Πλημμελειοδικείου. Ο 38χρονος αντικρούει όσα ισχυρίζονται η νεαρή γυναίκα και η μητέρα της, κάνοντας λόγο για ψεύδη, και επιμένει ότι οι επίμαχες φωτογραφίες τραβήχτηκαν εν γνώσει της 21χρονης.

Οπως εξήγησε στην «Espresso» ο δικηγόρος του 38χρονου Στέλιος Αλεξανδρής, όλα άρχισαν όταν η νεαρή γυναίκα έκανε σχέση με έναν άλλο άνδρα ενώ είχε δεσμό με τον εντολέα του: «Ο πελάτης μου, τότε, την ανάγκασε να επιλέξει. Εχουμε μηνύματα που έχουμε προσκομίσει στο δικαστήριο όπου η 21χρονη γράφει: “Εγώ σας θέλω και τους δύο γιατί είμαι π...να”. Πάντως, ο εντολέας μου είναι πεπεισμένος ότι μοναδικός στόχος των δύο γυναικών είναι να τον εξοντώσουν οικονομικά».

espressonews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *