ροή ειδήσεων

Ανατολίτικο παζάρι η Μεσαιωνική Πόλη



Στα ίδια με πέρσι επίπεδα εκτιμάται, ότι θα κλείσει η φετινή τουριστική σεζόν για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στη Μεσαιωνική Πόλη.

Και αυτό αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο όπως δήλωσε στο skyrodos.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών της Μεσαιωνικής Πόλης κ. Τάσος Μελετίου.

” Αν δεν υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις η σεζόν από πλευράς εισπράξεων θα κλείσει χωρίς απώλειες σε σύγκριση με πέρσι” , δήλωσε ο κ. Μελετίου.

Οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στη Μεσαιωνική Πόλη εκτιμούν ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση αν ερχόνται στο νησί τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου.

” Οι επισκέπτες της Μεσαιωνικής Πόλης προέρχονται από ξενοδοχεία και καταλύματα που δεν είναι σε μεγάλη απόσταση από την πόλη. Οι υπόλοιποι επισκέπτες που διαμένουν σε ξενοδοχεία που λειτουργούν σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα δεν επισκέπτονται το μνημείο” , είπε ο κ. Μελετίου.










Όπως είπε ο κ. Μελετίου οι τουρίστες δεν είχαν διαθέσεις για αγορές από τα καταστήματα της Μεσαιωνικής Πόλης.

Αρνητικά επηρέασε ακόμη τις επιχειρήσεις στη Μεσαιωνική Πόλη και η υποτίμηση της τουρκικής λίρας.

” Η υποτίμηση της τουρκικής λίρας επηρέασε αρνητικά τους τουρίστες που έρχονται με τα πλοιάρια στη Ρόδο από τη γειτονική χώρα”, τόνισε ο κ. Μελετίου.

Όσο για την επόμενη σεζόν οι οιωνοί δεν είναι καλοί αφού δεν θα υπάρξει αύξηση των τουριστών της μιας ημέρας στη Ρόδο



Άλυτα παρέμειναν όπως δείχνει το φωτογραφικό υλικό του skyrodos.gr και τα χρόνια προβλήματα της περιοχής όπως οι καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων και η επαιτεία.Σε κεντρικές οδούς υπάρχουν κάθε λογής πωλητές και επαίτες όλων των ηλικιών.

“Όταν δεν υπάρχει αστυνόμευση και η δημοτική αρχή επικαλείται το νομικό πλαίσιο τι να πούμε. Ακόμη και η νομική γνωμάτευση για τον κανονισμό λειτουργίας της Μεσαιωνικής Πόλης μας ήρθε στο τέλος Αυγούστου” είπε ο κ.Μελετίου και πρόσθεσε ότι μέσα στο φετινό καλοκαίρι που είχε προεκλογικό χαρακτήρα δεν θα ήταν δυνατόν να ληφθούν αποφάσεις από τη δημοτική αρχή.

Δεν έχει εκλείψει και η άγρα πελατών γεγονός που απαιτεί καλύτερη αστυνόμευση.Οι επιχειρηματίες της Μεσαιωνικής Πόλης συνεχίζουν να ζητούν τη δημιουργία αστυνομικού τμήματος εντός της Μεσαιωνικής Πόλης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *