ροή ειδήσεων

Πρόεδρε του Παραδεισίου, υπάρχει ένα δικαιολογημένο παράπονο κατοίκων!



Πρόεδρε του Παραδεισίου, υπάρχει ένα δικαιολογημένο παράπονο που θα πρέπει να σας απασχολήσει άμεσα! Συγκεκριμένα, όπως μας είπαν, υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην καρδιά του Παραδεισίου, μόλις λίγα μόνο μέτρα από την Κεντρική Πλατεία, το Τοπικό Κοινοτικό Κατάστημα, την Παιδική Χαρά, τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό και του φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «Παίδων …Μάθημα», το οποίο έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο - απειλή για τη δημόσια υγεία ενώ τα ξερά χόρτα αποτελούν καταφύγιο και εστία αναπαραγωγής τρωκτικών και ερπετών που συχνά «επισκέπτονται» τις παρακείμενες οικίες, εστιατόρια και μανάβικα.

Οι κάτοικοι αλλά και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην γύρω περιοχή αφού συγκέντρωσαν υπογραφές, κατέθεσαν στις 13 /09/2018 έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου: 55555 στην Τοπική Κοινότητα με το οποίο ζητήθηκε ο άμεσος καθαρισμός του οικοπέδου σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία. Αν και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου είναι υπό διερεύνηση, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραδεισίου δεσμεύτηκε πως αν δεν καθαριζόταν από τον ιδιοκτήτη του, θα προέβαινε στις απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού του. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει καμία απολύτως κίνηση καθαρισμού.



Κι ακόμη, κάτοικοι επισημαίνουν πως "κι αν παραβλεφθεί η αδιαφορία της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου για την δημόσια υγεία, θα έπρεπε να ληφθεί υπόψην το γεγονός ότι ένα οικόπεδο γεμάτο ξερά χόρτα και σκουπίδια, αυξάνει επικίνδυνα το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς σ΄ ένα πυκνοκατοικημένο σημείο του κέντρου του Παραδεισίου, με απρόβλεπτες σίγουρα συνέπειες.



Δυστυχώς, είναι προφανές πως οι μνήμες από την πρόσφατη τραγική εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική ξεθώριασαν πολύ σύντομα και δεν αποτέλεσαν «μάθημα» για τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο..."!

Ρίξτε, λοιπόν, μια "ματιά" κι ας μην αφήσετε στο "έλεος του Θεού" την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή!..



http://topika-nea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *