ροή ειδήσεων

Τι θα κάνουν οι Κινέζοι τον Οκτώβριο στη Ρόδο;



Ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας που η Ρόδος θα υποδεχτεί πλήθος ζευγαριών Κινέζων μελλονύμφων, τα οποία επιθυμούν να τελέσουν τον γάμο τους στο νησί.


Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει λάβει σχετική απόφαση, η οποία σε συνεργασία με την εταιρεία Wedding Group Co, θα προωθήσουν και θα διοργανώνουν στο νησί πολλές εκδηλώσεις και δράσεις με αντικείμενο την τέλεση των κινεζικών πολιτικών γάµων -ως μία εναλλακτική µορφή Τουρισµού.

Η γαµήλια βιοµηχανία στην Κίνα γνωρίζει πολύ µεγάλη άνθιση στα τελευταία χρόνια καθώς πολλά ζευγάρια ταξιδεύουν σε άλλες χώρες για να τελέσουν τους γάμους τους.

Η προβολή θα είναι μεγάλη, καθώς εκτός από τα ζευγάρια των μελλονύμφων θα έρθουν στη Ρόδο και δημοσιογράφοι αλλά και φωτογράφοι για απαθανατίσουν το γεγονός στην Κίνα.

Οι επισκέψεις αυτές θα συνδυαστούν και με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εκείνο το διάστημα στη χώρα τους, για τον εορτασμό της μέσης του φθινοπώρου και της πανσελήνου, κατά τις οποίες πολλοί συνηθίζουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της κύριας εκδήλωσης τον Οκτώβριο, σχεδιάζεται να προβληθούν τα αξιοθέατα της Ρόδου και άλλων νησιών, η πλούσια ιστορία και ο πολιτισμός τους, οι τοπικές δραστηριότητες στις οποίες θα συμμετέχουν τα ζευγάρια, τα ήθη και έθιμα της κάθε περιοχής. Τα νέα ζευγάρια, εκτός από την τελετή γάμου θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με έντονα ελληνικά-νησιωτικά χαρακτηριστικά.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *