ροή ειδήσεων

Κεφαλονιά - Κωνσταντινούπολη με καγιάκ: Το ταξίδι του Γιώργου Ποταμιάνου για φιλανθρωπικό σκοπό



Ο Γιώργος Ποταμιάνος πραγματοποιεί αυτό το ταξίδι προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα που θα δοθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Αργοστολίου
Μέσα από έναν διαρκή αγώνα με τον ίδιο τους τον εαυτό, με δέος και σεβασμό απέναντι στην ανυπέρβλητη δύναμη του υγρού στοιχείου ο Γιώργος Ποταμιάνος ξεκίνησε εδώ και έξι ημέρες για τον προσωπικό αγώνα του να ταξιδέψει από την Κεφαλονιά μέχρι την Κωνσταντινούπολη για έναν ιερό σκοπό.

Να συγκεντρώσει χρήματα που θα δοθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Αργοστολίου αλλά και γενικότερα στον τομέα της Υγείας στην Κεφαλονιά. Το ταξίδι του με καγιάκ αναμένεται να διαρκέσει περίπου δυο μήνες ενώ όπως επισήμανε στο protothema.gr το δρομολόγιο που θα ακολουθήσει θα είναι πάνω στα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας διασχίζοντας τη νότια Κρήτη και περνώντας από Κάσο, Κάρπαθο και Ρόδο θα ανέβει στην Κωνσταντινούπολη.






«Ο σκοπός του ταξιδιού μου είναι διπλός. Από τη μία να ευαισθητοποιήσω όλους στο νησί μας για να βοηθούν τον εαυτό τους και την Κεφαλονιά και από την άλλη να συγκεντρώσω χρήματα από δωρεές έτσι ώστε να τα δώσω στον τομέα της Υγείας για το νησί μας. Επειδή το νοσοκομείο μας είναι σε δύσκολη κατάσταση θέλω μέσα σε αυτούς τους δυο μήνες που υπολογίζω να κρατήσει το ταξίδι μου να μαζέψω χρήματα και μετά θα μιλήσω με κάποιους γιατρούς και θα τους αγοράσω τα πράγματα που χρειάζονται για το νοσοκομείο της Κεφαλονιάς» επισήμανε ο Γιώργος Ποταμιάνος ο οποίος χθες έφθασε στον Γερολιμένα Μάνης. «Από την Κεφαλονιά έφυγα στις 14 Σεπτεμβρίου και μαζί με άλλα τρία άτομα περάσαμε στη Ζάκυνθο. Από εκεί έφυγα μόνος μου για Κατάκολο, Κυπαρισσία, Μεθώνη, Κορώνη, Γερολιμένα και μετά έχω να περάσω Κύθηρα, Αντικύθηρα μετά να διασχίσω τη νότια Κρήτη. Από εκεί Κάσο, Κάρπαθο, Ρόδο και σιγά σιγά να ανέβω Κωνσταντινούπολη και όλα αυτά με ένα καγιάκ από τα πιο γρήγορα».




Κατά το φιλανθρωπικό ταξίδι του ο Κεφαλονίτης Γιώργο Ποταμιάνος θα κάνει στάσεις όπου θα έχει συναντήσεις με ανθρώπους ναυτικών ομίλων που θα του παράσχουν και βοήθεια αν χρειάζεται. Η καθημερινή του ρότα θα εμφανίζεται στο facebook Outdoor Kefalonia Activities.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *